'Robinson'-babe bliver en del af 'Forsidefruer'

‘Forsidefruerne’ får selskab af en helt ny kvinde, når sæsonens sidste afsnit ruller over skærmen.

Af Louise Vilsbøl - 16. november 2017 kl. 13:43

I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ kommer der en ny kendis ind fra højresiden, når Janni holder middagsselskab. Her er det intet mindre end den dobbelte ‘Robinson’-deltager Tina Vilbrand, der står for at kokkerere for de seks ‘Forsidefruer’. Men selvom det nok kommer som en overraskelse for mange, at Tina pludselig er med i ‘Forsidefruer’. så er selskabet ikke helt fremmet for kendis-kokken.
– Det kom i stand, fordi jeg lavede maden til Amalies barnedåb, da hendes datter blev døbt. Så har jeg været heldig at lave Gustavs fødselsdag, og så hev jeg fat i Janni og spurgte, om de ikke manglede en til nogle selskaber, og det gjorde de heldigvis, forklarer Tina, som kun mener, at det er en fordel, at hun selv er reality-deltager.

Foto: TV3


– Der mangler sådan en som mig, som selv har været i shittet og ved, hvad det handler om, at man kan holde sin mund og fokuserer på det, der bliver lavet. Det sagde Janni også, at jeg virker meget ærligt, og jeg er meget ærlig.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Det skete der med Tina Lunds øreringe
LÆS OGSÅ: Sarah Louise om ‘Forsidefrue’-drama: Derfor har de andre så travlt med mig
Sarah Louise og Tina virkede snobbede
Hun indrømmer dog, at det er et noget anderledes program, end det hun plejer at lave og ikke umiddelbart noget, hun havde set sig selv i, men Tina er rigtig glad for, at hun var med i ‘Forsidefruer’.
– Jeg havde glædet mig meget til at møde Sarah Louise og Tina, fordi jeg ikke kendte dem før, og de virker meget snobbede, men de overraskede mig sgu. Især Sarah Louise, som godt kan virke lidt stiv, kom bare ind og gav mig knuckle. Hun brød bare isen med det samme og var helt nede på jorden, afslører Tina om den udskældte forsidefrue.
LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise efter ‘Forsidefruer’
Tina startede sin reality-karriere i køkkenet, da hun deltog i ‘Helvedes køkken’ i 2009, og kort efter lærte hun Amalie at kende. Selvom hendes dagligdag er i køkkenet, håber Tina ikke på, at tv-karrieren er slut, hun ville gerne have en chance mere i ‘Robinson Ekspeditionen’, hvis der kommer en all stars udgave.
Kendisregnen stopper dog ikke der over aftenens afsnit, som også er sæsonens sidste. Gustav Salinas er inviteret til Jannis damefrokost, og så kommer Linse Kesslers gode ven Ronni Garner sammen med sit band og spiller op for pigerne, så der er ikke et øje tørt.
Der er lagt op til en storslået sæsonafslutning i aften i ‘Forsidefruer’, som kan ses kl. 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise er skuffet over de andre ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Enighed i ‘Forsidefruer’: Alt er drama med Sarah Louise