Robert Hansen ramt af hjerneblødning

Robert Hansens agent, Steen Hassing, fortæller til BT, at den 37-årige skuespiller kan snakke og bevæge sig.

Af Ritzau - 30. august 2017 kl. 09:21

Den danske skuespiller Robert Hansen blev ramt af en hjerneblødning mandag den 21. august.
Det oplyser den 37-årige skuespillers agent, Steen Hassing, til BT.
– Robert troede selv, at der var tale om det, man kalder en frossen skulder, og han havde været plaget af smerterne et stykke tid. Men det viste sig at være noget værre, siger Steen Hassing til avisen.
Robert Hansen havde haft smerter i armen i noget tid, men da han blev dårligere, ringede skuespillerens kæreste efter en ambulance, der kørte Hansen til Rigshospitalet i København.
LÆS OGSÅ: Robert Hansen dater teenager
Steen Hassing fortæller videre til BT, at Robert Hansen skal have ro og fred til at komme sig.
– Lægerne siger, at han er i bedring. Han kan bevæge sig, og han kan snakke. Men det er klart, at de (lægerne, red.) er ekstra opmærksomme i denne her situation, på grund af det han har haft med hjertet, siger agenten til avisen.
Robert Hansen gennemgik en stor hjerteoperation i 2015, da han fik konstateret en livstruende rift i en kranspulsåre, efter at han fik et ildebefindende i pausen til en Dirty Dancing-forestilling i Tivoli.
– Hvis ikke jeg var kommet afsted til hospitalet den aften, havde jeg slet ikke været her mere. Så jeg føler mig virkelig heldig, skrev han dengang efterfølgende på Facebook.
Steen Hassing oplyser til BT, at det endnu ikke vides, hvornår skuespilleren, der er far til en søn, kan udskrives. Hansen er stadig indlagt til observation.
LÆS OGSÅ: Ulovligt lån til Robert Hansen
LÆS OGSÅ: Joan Ørting: Regentparret elsker stadig hinanden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.