Rikke Gøranssons julemission

Rikke Gøransson har en mission for sin familie juleaften.

Af Rikke Lynge - 15. december 2021 kl. 16:46

Tv-vært Rikke Gøransson elsker julen, og især efter den kedelige pandemi er julen begyndt at betyde noget særligt.

– Corona har bragt min familie tættere sammen, så julen betyder lidt mere, end den plejer. Jeg har tænkt mig, vi skal hygge, og jeg vil købe juletræ, og det glæder jeg mig til, fortæller Rikke til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne afslører glædelig julenyhed

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke afslører sin julemission. 

LÆS OGSÅ: Katerina bekymret for Elviras bryster

Rikke skal holde jul med sin familie, men hun ved ikke hvor.

– Jeg kommer fra en familie, der består af mange forskellige enheder, så jeg har ikke fået på plads hvorhenne, men det bliver en meget traditionel dansk jul, fortæller Rikke og uddyber familiens juletraditioner.

– Selve juleaften er, som den plejer, og det skal den være. Jeg tror, at vores jul er meget som alle andre danskeres jul med Disneys juleshow, middag og dans rundt om juletræet. 2. juledag spiser vi altid hjemme hos min mor.

LÆS OGSÅ: Vender Rikke Gøransson tilbage som vært på ‘Paradise Hotel’?

Rikke har i år en julemission, som hun håber, familien er med på.

– Jeg prøver at lokke min familie til at gå i kirke, fordi jeg synes, man godt kan glemme det højtidlige ved julen, og den får man ret nemt ind, hvis man lige får rubbet neglene og smutter i kirke. Så husker man også, hvad det er, julen handler om, fortæller Rikke.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue tvunget til at lukke sin forretning

Læs mere om