Vender Rikke Gøransson tilbage som vært på ‘Paradise Hotel’?

Rikke Gøransson har været fast inventar af ‘Paradise Hotel’ siden 2008, og nu er det måske helt slut.

Af Rikke Lynge - 6. november 2021 kl. 10:55

Rikke Gøransson har været vært på ‘Paradise Hotel’ siden 2008, men i år er hun blevet afløst af værtsparret Olivia Salo og Emil Olsen.

– Jeg synes, de klarer det så godt. Olivia og Emil elsker det lige så højt, som jeg gør, og jeg synes, de passer ret godt ind, så det har været anderledes og en fornøjelse og læne sig tilbage og bare elske det i stedet for at have fingrene i det og arbejde med det, fortæller Rikke til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vindere afslører: Derfor vandt vi

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke fortæller om sine overvejelser om at fortsætte på ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er den bedste vært på ‘Paradise Hotel’?

Om Rikke kommer tilbage som vært på hotellet er endnu uvis, men ifølge Rikke er det op til hende at beslutte det.

– Tiden må vise, hvad der sker. Jeg grubler over det. Man må jo tage nogle valg her i livet, og måske bliver det, og måske bliver det ikke, men jeg synes stadig, at ‘Paradise Hotel’ kan noget helt magisk, fortæller Rikke.

LÆS OGSÅ: CHOK for TV-vært: Fandt forældrenes nøgenbilleder

Ifølge Rikke har hun hvert år haft en tanke om, hvorvidt det er nu, hun skal noget andet, og om den tid er inde, ved hun først senere på året.

– Nu tager jeg lige denne måned ud. Jeg har nogle ting, og hvis de går igennem, så kan det godt være, jeg ikke tager afsted til ‘Paradise’ igen, men jeg ved det ikke endnu, afslører den garvede ‘Paradise Hotel’-værtinde.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

Læs mere om