Remee og Mathilde flytter fra hinanden: Vi har forskellige behov

Af Louise Vilsbøl - 3. august 2021 kl. 12:14

Remee og Mathilde kan ikke få opfyldt begges behov i en enkelt bolig, og de har derfor besluttet sig for at købe to hjem og flytte fra hinanden, det afslører de i deres tv-serie ‘Remee & Mathilde. De skal fremover have en lejlighed i København K med udkig over Konge Have, som er Mathildes store drøm, og en villa i Nordsjælland, som Remee ser stort potentiale i.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

– Vores ønsker og behov er ligesom bare naturligt gået i forskellige retninger, og det er så det, vi har handlet på nu, kan man sige. Så får jeg den lejlighed, som jeg ønsker mig, og som jeg føler, er det bedste, og han får det hus, som han ligesom har ønsket sig, og så må vi jo bare se, hvordan og hvorledes vi får det til at fungere. Det vil tiden jo kun vise, fortæller Mathilde i det nye afsnit af ‘Remee & Mathilde’.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører vild fødelsdags overraskelse

Remee indrømmer, at Mathilde er kaptajn på projektet omkring lejligheden, hvorimod hans husprojekt er mere usikkert. Mathilde ser huset som et sted, man kan tage hen, hvis man er træt af livet i byen, men Remee kunne godt dykke ned i det og bruge al sin tid der.

Det vil vise sig, om de to boliger er løsningen for parret, så deres forskellige behov kan forenes, eller hvad fremtiden bringer nu her, hvor de inden længe byder deres andet fælles barn velkommen.

Se seneste afsnit af ‘Remee & Mathilde’ på discovery+, og få en forsmag herunder, hvor parret fortæller om deres uenigheder:

LÆS OGSÅ: Bendtner raser: Philine fester med Justin Bieber

 

Læs mere om