Realitystjerne under kniven: Tommelfingeren fjernet

Operationen var en succes for realitystjernen, der nu mangler en finger.

Af Jonas Sand - 18. november 2016 kl. 16:25

‘Here Comes Honey Boo Boo’-stjernen Anna ‘Chickadee fødte tilbage i 2012 datteren Kaitlyn Cardwell. Kort efter fødslen opdagede realitystjernen dog, at datteren var født med en ekstra tommelfinger, som lægerne på daværende tidspunkt ikke turde fjerne.

(Foto: All Over)

Kaitlyn Cardwell sidder her med lillesøsteren Kylee Madison Cardwell. (Foto: All Over)


Men efter fire år med en ekstra finger er det nu slut for Mama Junes barnebarn. Hun fik den nemlig fjernet i slutningen af oktober og har haft hånden i gips siden. Den har hun nu fået af, og operationen har været en succes.
SE BILLEDERNE: ‘Here Comes Honey Boo Boo’-stjerne har født
Det skriver TMZ, der også har før/efter-billeder af hånden. Til mediet fortæller mor Anna, at hun har truffet beslutningen om at få foretaget indgrebet af medicinske årsager og for at undgå, at datteren bliver mobbet med den ekstra finger.
Kaitlyn Cardwell kom til verden, mens ‘Here Comes Honey Boo Boo’ stadig kørte på tv. Her så tv-seerne, at hun havde den ekstra finger – og hvordan Alana ‘Honey Boo Boo’ Thompson ønskede, at hun også havde det. Det kan du opleve i klippet herunder.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Honey Boo Boo springer ud som rapper
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Honey Boo Boo vender tilbage
SE BILLEDERNE: Mama June som Baywatch-babe
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.