Realitystjerne i ærlig udmelding: Sandheden er hård - Her & Nu

Realitystjerne i ærlig udmelding: Sandheden er hård

‘Ex on the Beach’-baben Tabita har gjort status over sit liv og deler nu en ærlig opsang.

Af Anna Løwe - 22. november 2019 kl. 13:27

Tabita Thinggaard, der er kendt fra den seneste sæson af ‘Ex on the Beach’ melder sig ind i gruppen af realitystjerner, der vil være mere åbne omkring mentale udfordringer.
I en story på Instagram fortæller hun, at hun har haft det rigtig skidt den seneste tid og nærmest ikke har kunnet spise:
– Der er rigtig mange ting, der er gået op for mig. Jeg har grædt og været helt nede. Jeg føler, jeg har fundet ud af, hvad livet er, og det rammer bare fucking hårdt, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Tabita: Jeg taler ikke med min familie

Man skal se sandheden i øjnene

En gang imellem er man nødt til at stoppe op og mærke efter, opfordrer Tabita.
– Der er så meget fart på for så mange, så man er nødt til at se sandheden i øjnene, selvom det er hårdt. Fylder du dit liv med de rigtige mennesker? Giver de dig noget godt i dit liv?
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis
Realitybaben forsikrer om, at hun er okay, men at hun har brug for at få styr på sine tanker og finde et fodfæste, efter det er gået op for hende, hvordan hun egentlig har det.
– Jeg har været alt for god til bare at ignorere negative ting og gemme dem væk. Men det er virkelig vigtigt at bearbejde negative ting, så man kan blive og være oprigtigt positiv, siger Tabita.
Tabita deltog i tredje sæson af ‘Ex on the Beach’, hvor hun var kendt for sit aldeles smukke udseende. Siden er hun sprunget ud som rapper, og hendes musik kan høres på tjenesten Spotify.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Liv åbner op: Jeg ville gerne være kærester med Tabita