'Ex on the Beach'-babe: Aldrig nogensinde igen!

Sidsel Borg fra ‘Ex on the Beach’ studerer i Kina og har indset, hvad hun savner hjemme i Danmark. Nu fortæller hun om det.

Af Anna Løwe - 2. december 2019 kl. 12:23

Den smækre realitystjerne fra ‘Ex on the Beach’ Sidsel Borg har sendt en hilsen hjem fra Kina, hvor hun er på studieophold indtil lige efter nytår.
– Hey venner, indleder hun sin story på Instagram og fortsætter:
– Så blev det december! Og det gjorde det også her i Kina, men det kan man overhovedet ikke mærke. Her er ingen former for julestemning, og det er altså lidt mærkeligt. Vi skabte den selv lidt, da vi var til julefrokost på en dansk restaurant i Beijing, men det er jo bare slet ikke, hvad man er vant til. Hjemme i Danmark kan man jo mærke julen allerede fra november.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner

Det store savn

Sidsel, der er bedst kendt for sin deltagelse i ‘Ex on the Beach, studerer kinesisk i Beijing, og med eksaminer fra den 30. december til den 3. januar kan hun altså ikke vende snuden mod Danmark, før julen er overstået.
– Jeg GLÆDER mig til at komme hjem. Jeg har fire ugers undervisning tilbage og så eksaminer, og SÅ hjem til alle mine dejlige venner. Jeg har virkelig lært, at jeg ikke kan lide at være væk fra min familie så lang tid ad gangen. Og ikke mindst alle de goder vi har i Danmark. Fuck, hvor tager man det bare for givet, siger Sidsel og afslutter:
– Hold nu kæft, hvor jeg savner det. Jeg skal aldrig nogensinde det her igen.
LÆS OGSÅ: Her er sandheden om Teiturs sygdom
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk efter endt flirt: Jeg var ikke glad for Sidsel