Realitybabe hasteopereret: Vildt infektionstal

Mareridtet vil ingen ende tage for ‘Ex on the Beach’-baben, som endnu en gang er havnet på operationsbordet.

Af Louise Vilsbøl - 27. september 2021 kl. 19:29

Simone Skaaning Frederiksen kendt fra ‘Ex on the Beach’ har siden fødslen af sin søn den 19. juli 2020 været ind og ud af hospitalet, da hun aldrig er stoppet med at bløde efter et akut kejsersnit.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

I forrige uge kunne Simone så fortælle Realityportalen, at hun nu skulle have fjernet sin livmoder som sidste udvej efter det massive blodtab ovenpå sit kejsersnit. Men den operation, som skulle være punktum i det lange forløb med blødning efter fødslen, er endt med at blive et nyt mareridt for Simone

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortæller om fremtiden.

I torsdags afslørede hun, at hun netop var blevet overført til Rigshospitalet, hvor en CT-scanning skulle afgøre, om hun skulle opereres igen. Her ventede der dårligt nyt.

– I går var jeg igennem ENDNU en operation, som gik fint. Jeg var selvfølgelig mærket lidt efter endnu en fuld narkose. Men det, der tager hårdest på min krop pt, er mine infektionstal, som rundede 416 i går ( Skal være under 10) – på trods af, at jeg havde fået 6×2 antibiotika i drop på daværende tidspunkt, skriver Simone på Instagram og forklarer:

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

– Jeg fik en CT-scanning, som viste en stor blodansamling på 12,8×8,3 cm., som de mente var inficeret, grundet mine tårnhøje infektionstal. De valgte at dræne min blodansamling i går, men kunne desværre ikke få det hele ud. Status er lige nu, at mine infektionstal er faldet til 310, men min blodprocent falder desværre også. I går var beskeden, at jeg ikke forventes udskrevet før midt i næste uge. Det trak lidt på tårerkanalen. Jeg savner Luca, jeg savner at være hjemme, jeg savner mine kollegaer, familie, venner, nabo. Alt! Jeg savner ikke mindst at have kontrol over min krop!

Må komme hjem, hvis…

Simone forsøger dog at holde humøret højt og understreger, at hun nu er på fornavn med nærmest alle læger og sygeplejesker på afdelingen og også er blevet gode venner med den pige, hun bor på stue med på sygehuset. Det hjælper desuden på humøret, at der er fremgang.

LÆS OGSÅ: Tidligere vinder i skarp kritik af ‘Den store bagedyst’

– Det går bedre og bedre. Tidligere var der en læge og fortælle, at hvis mine tal er faldet i morgen, så kan jeg formentlig komme hjem i morgen middag. Jeg skal så til forskellige kontroller de næste to uger både herinde på Rigshospitalet og på Næstved sygehus. Og jeg er selvfølgelig fortsat sygemeldt i den tid. Men efter knap en uges indlæggelse, vil jeg også rigtig gerne hjem, fortæller Simone til Realityportalen.

Lægerne har fået drænet det meste af blodansamlingen, og resten skulle kroppen gerne selv kunne få bugt med. Så hvis alt går vel, er Simone færdig med undlæggelser og operationer nu.

Se billeder af Simone fra hospitalet herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren