Realitybabe fandt kærligheden efter 'Robinson'-eventyr

Hun fandt ikke kærligheden på tv, men siden har hun selv formået at finde den.

Af Jonas Sand - 25. august 2017 kl. 12:14

En række danskere kastede sig tidligere i år ud i et stort eventyr, da de drog afsted på optagelserne til den nye omgang af ‘Robinson Ekspeditionen’, som tv-seerne får lov til at følge fra på mandag klokken 20:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
En af dem var Line Pedersen, som tv-seerne tidligere har set i ‘Dagens mand’. Dengang fandt hun ikke kærligheden, men det har hun efterfølgende gjort, siden hun vendte hjem fra øen. Det afslørede hun, da Realityportalen.dk i går mødte hende til forpremieren på den nye omgang af ‘Robinson Ekspeditionen’.
– Det er meget nyt. Faktisk helt nyt. Vi har kun været kærester i cirka 14 dage, sagde 25-årige Line, der med et forsigtigt grin fortalte mere om sin nye kærlighed.
– Uh, han er jo meget ung. Han er 20 år gammel og er netop blevet færdiguddannet elektriker, fortsatte den kommende deltager i ‘Robinson Ekspeditionen’.
LÆS OGSÅ: WHAT!? Er Amalie og Peter sammen igen?
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Mødtes i træningscenteret
Line har tidligere jagtet kærligheden på tv, da hun medvirkede i ‘Dagens mand’ på TV3. Her var der dog intet held, men det skulle altså siden vise sig, at hun godt selv kunne finde den – endda et sted, hvor hun bruger omkring 15 timer om ugen.

Line er faldet pladask for 20-årige Lauritz.
(Foto: Janus Nielsen)


– Vi mødte hinanden i det træningscenter, jeg normalt træner i hjemme i Asnæs, hvor han så var i sommerhus med sin daværende kæreste, siger Line og fortæller, at det er omkring en måned siden, de to mødte hinanden.
– Det hele er gået rimelig stærkt, men det er dejligt. Jeg kan mærke, at det er min helt store kærlighed, og vi er meget glade sammen. Så det er bare det helt rigtige, slår Line fast.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
Man bliver ikke kendt i ‘Robinson’, medmindre …
Line har tidligere slået fast over for Realityportalen.dk, at hun længe har drømt om at medvirke i det fysisk krævende program, og hun glæder sig til at vise folk en helt anden side af sig selv, end man har set i ‘Dagens mand’.
– Der er jo nogle af de andre, der er meget højrøstede og fører sig frem, men jeg tager en lidt mere underspillende rolle og forsøger at holde mig lidt i baggrunden. Det er en taktisk overvejelse, og så må man jo se på tv, om det virkede, siger Line og slår fast, at hun ikke bare er med for at blive kendt.
– Man bliver jo ikke længere rigtig kendt ved at medvirke i ‘Robinson Ekspeditionen’ – medmindre man hedder Mathias Lynge og kan fremvise en vild sixpack. Så det er bestemt ikke derfor, griner Line.
Du kan følge Line og alle de andre deltagere, når Jakob Kjeldbjerg sætter gang i en ny omgang af ‘Robinson Ekspeditionen’ på mandag klokken 20:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Lise og Michael: Vi flytter fra ‘Nybyggerne’-huset
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vært lod følelserne få frit løb: Det var en følelse af afmagt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.