Lykkelig realitybabe afslører: Jeg er gravid - Her & Nu

Lykkelig realitybabe afslører: Jeg er gravid

Tre bliver senere i år til fire hjemme hos det lykkelige par.

Af Jonas Sand - 17. marts 2016 kl. 08:51

‘For lækker til love’-deltageren Christina Odorico og hendes kæreste, fodboldspilleren Thomas Villadsen, blev i slutningen af 2014 forældre til en lille pige. Og nu kan hun se frem til at skulle være storesøster.
Parret venter nemlig endnu et barn til oktober, afslører realitybaben over for Realityportalen.dk.
– Vi hyggede os på vores lille mini-ferie i Milano, og allerede efter et par dage var jeg sikker på, at jeg var gravid, selv om jeg pletblødte i menstruationsperioden. Jeg var den lykkeligste, da jeg fandt ud af det. Jeg stortudede, fortæller hun og siger, at det var planlagt.
– Jeg fik fjernet min spiral på grund af irritationer, så hvis det skete, så skete det. Og vi har altid ønsket os i hvert fald to jævnaldrende børn.
HOTTE BILLEDER: Sådan går det ‘For lækker til love’-babe
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Melanie: Jeg fortryder min deltagelse 
Kender ikke kønnet
Christina fortæller, parret endnu ikke kender kønnet på barnet, men de har bestilt en tid, så de kan få det at vide.
– Vi kender ikke kønnet, men vi har bestilt kønsscanning i starten af næste måned. Vi er nysgerrige, men vi er lige glade hvad det bliver, så længe barnet er sundt og rask, slår realitybaben fast.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe i vildt vægttab
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.