WOW! Caroline Wozniackis sygdom: Sådan kan hun dæmpe den

Caroline Wozniacki lærer, hvordan hun kan mindske smerterne fra leddegigten, som hun desværre lider af.

Som en del af forberedelserne til at bestige Kilimanjaro uden tøj på kroppen, måtte Caroline Wozniacki se sin frygt i øjnene og lære at udholde kulde og iskoldt vand. Det gjorde hun sammen med sin familien og med vejledning fra den hollandske kulde-guru, Wim Hof, som de møder i snevejr og frost i Polen.

Guruen lærer Caroline en masse om at opholde sig i ekstremt kolde temperaturer og om vejrtrækning, og han fortæller hende, at det at bade i koldt vand kan have en gavnlig effekt på den leddegigt, som Caroline kæmper med.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’

- Jeg er meget spændt på at se, om det vil have en effekt, og jeg skal blive ved med at gøre det i en lang periode, for at jeg virkelig kan mærke forskellen. Men jeg tror virkelig, at jeg kan bruge det i min hverdag, siger Caroline Wozniacki i programmet.

Den kommentar får resten af familien Wozniacki og David og Susan Lee til at grine - for Caroline har i hele sit liv gjort alt for at undgå at fryse og opholde sig i koldt vand. Og nu overrasker hun pludselig med, at hun vil til at bade i koldt vand hver dag.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

- Ingen hader kulde mere end dig. For to dage siden talte du om, hvor meget du hadede koldt vand, siger Anna Wozniacki.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay.