Reality-stjernerne lukker for nye medlemmer i anti-mobbegruppe

En god blanding af de danske reality-stjerner er som bekendt gået sammen i kampen mod mobning, men efter flere forespørgsler, har gruppen besluttet at lukke for medlemmer.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. december 2012 kl. 7:56

Som Realityportalen.dk i begyndelsen af november kunne fortælle, så er flere af de kendte reality-stjerner gået sammen i kampen mod mobning. På det tidspunkt var projektet blot i idefasen, men der er sket meget siden.
Reality-stjernerne mener, at der skal være langt større fokus på mobning, og de forsøger derfor at få indført en decideret ” stop mobning dag”, hvor alle folkeskoler skal lukke skolen ned for en dag for at mødes på Rådhuspladsen i København og nyde en “mobbe-fri” skoledag.
Og hele ideen og inititativet har fået andre reality-stjerner til at strømme til.
-Vi tog en gruppebeslutning tirsdag aften, hvor vi havde møde. Der er flere der har spurgt, om de må komme med i gruppen, men vi har besluttet, at gruppen består af de 11 personer, vi er nu, da vi alle er personer, der fylder meget og hvis vi skal nå frem til enighed, vil det gå helt galt, hvis der er flere med. Men vi vil vildt gerne have al den hjælp, vi kan få, når vi skal lave arrangementer osv. Men vi er rigtige glade for den interesse flere har vist os efter, vi er gået i gang, siger Juliane Axen, kendt fra ‘Bypiger søger bonderøve’, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Reality-stjerner gå “all in” i kampen mod mobning
Stephanie Star får hjælp af datter
Et af de initiativer, som gruppen har sat i gang til næste gang, inkluderer hjælp fra Stephanie Stars datter.
-Stephanie skal have fat i sin datters ungdomsklub og høre, om vi kan komme og holde foredrag der. Vi skal desuden have fat i diverse sponsorer, så vi kan få lavet forskellige “give aways”. Vi skal derudover have en vogn med på næste gay pride med “stop mobning”, slutter Juliane Axen.
Hvem skal løbe med titlen ‘Årets realityprogram 2012’? Stem her.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.