Reality-fyr afviser Fie Laursen

Det er ikke alle, Fie Laursen kan sno om sin lillefinger og få til at drage sydpå.

Af Louise Vilsbøl - 23. januar 2023 kl. 17:56

I en spørgerunde på Instagram lyder et af spørgsmålene til Fie Laursen, om der kommer et samarbejde på OnlyFans mellem hende og Daniel Rosendal, bedre kendt som Lone Wolf fra ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Nybygger’-par afslører: Det er slut

Fie laver et modspørgsmål til sine følgere, som lyder på, om de gerne vil se et samarbejde. Hele 74 procent svarer, at det vil de gerne. Men Fies fans får ikke deres vilje, fastslår Daniel. Han har nemlig sagt nej til Fie, som han allerede har været i kontakt med.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-Cille har fundet kærligheden

– Fie hygger sig med Tobias, og jeg kunne ikke være mere glad på hans vegne. Mig og Tobias snakker næsten dagligt. Det hans succes og hans boldgade, fortæller Daniel og fortsætter:

– Jeg har intet forhold til Fie. Vi har haft en dialog, og det er i forhold til den og mit venskab til Tobias, at det skal jeg ikke. Det et nej herfra.

LÆS OGSÅ: Janni Ree til Reality Awards: Jeg ringer til politiet

Således må Fie Laursen altså tage til takke med sin nuværende ‘Paradise’-partner på OnlyFans, Tobias Friberg, som hun i sidste uge fik hele sin følgerskare til at tro, hun også dannede par med privat. Det viste sig dog at være en røverhistorie, som de søsatte for at få mere trafik på deres voksenfilm.