Reality-deltagere: Sådan forbereder du dig til sommerens festivaler

Kasper H og Geggo giver hver deres svar på, hvad man skal medbringe, når man skal på festival.

Af Emilie Holm Egebro - 18. juni 2015 kl. 14:55

Sommeren byder på en lang række festivaler, og det handler selvfølgelig om at være forberedt, så man ikke får sig nogle ubehagelige overraskelser.
Kasper Henriksen fra denne sæson af ‘Paradise Hotel’ og Stephanie ‘Geggo’ Christiansen er nogle af de reality-deltagere, som er rutinerede festivalgæster. Kasper H har været på Langelandsfestivalen syv gange, og Geggo har været på både Roskilde og Skanderborg Festival. De har hver deres bud på, hvad man skal medbringe.

Her er Geggo og hendes veninde på vej på festival (Foto: Privat)

Her er Geggo og hendes veninde på vej på festival (Foto: Privat)


– Jeg ville aldrig tage på festival uden en håndsprit, vådservietter til udendørs tis-ture, mad-backup som chips/nødder, deodorant og en festivalstol, siger Geggo og fortsætter:
– Jeg er i virkeligheden nok for OCD til festivaler, men jeg synes, det er så pisse hyggeligt, at jeg tit kommer alligevel.
LÆS OGSÅ: Geggo taler ud om aborten
Husk dankortet
For Kasper H’s vedkommende er det nogle lidt andre ting end Geggo, som han ikke kan undvære. Han er dog enig med hende om festivalstolen.
– Stolen er guld værd, både når du sidder i campen, eller når du hører musik, hvor du ikke hopper og danser. Så den er et must! forklarer Kasper H, som yderligere har to ting, man bare skal have med.
–  Den første ting er sættet, som består af en snapback og solbriller. Dit hår ligner lort på festival, og dine øjne er så små, at man kan få bind for øjnene med tandtråd på grund af alkohol 24 timer i døgnet. Den anden ting må være dankortet. Det er dyrt at være på festival, men det er alle pengene værd. Desuden ligner man en klovn med kontanter.
I weekenden den 26.-28. juni er der Tinderbox i Odense, hvor Realityportalen.dk selvfølgelig vil være tilstede og opdatere jer på alle de sociale medier.
LÆS OGSÅ: Roskilde Festival offentligører rocknavne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.