Reality-babe lettet efter corona-smitte

Nu er der endelig gode nyheder i den ellers så triste isolation.

Af Louise Vilsbøl - 22. juni 2021 kl. 09:07

Det var et kæmpe slag i ansigtet, da der tikkede et positivt svar på en PCR-test ind på Maria Mainz’ telefon onsdag i sidste uge få timer inden Reality Awards. Det lagde i den grad en dæmper på festlighederne, og i stedet for en vild aften sammen med veninden Stephanie Siguenza fra ‘Årgang 0’ til Reality Awards kunne Maria Mainz vinke farvel til sin familie gennem en bilrude og krybe i isolation i sine forældres kælder.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

Maria var ellers netop blevet vaccineret mod corona dagen forinden, men det var altså ikke vaccinen, der påvirkede test-resultatet. Selvom Maria havde glædet sig til Reality Awards, så var hendes største bekymring, om hun havde smittet sin søn, som er i risikozonen på grund af sin sygdom, hydronefrose. Men Maria kan indtil videre ånde lettet op.

LÆS OGSÅ: CHOK: Corona-smitte med sjælden variant til Reality Awards

– Jeg har det faktisk rigtig godt, jeg er stort set symptomfri allerede, og det tyder ikke på, at jeg har smittet Louie og Daniel. De er begge testet negative på fjerdedagen, så det er helt vildt. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan det kan lade sig gøre, fortæller Maria.

LÆS OGSÅ: WOW! Sidsel og Simon sagde nej til ‘Singletown’ trods VANVITTIGT beløb

Frygter at blive glemt af sønnen

At hun ikke har smittet Louie med corona er hendes lys i mørket, for savnet til den lille dreng på 1 år og 4 måneder fylder næsten alt for hende. Hun har aldrig været væk fra ham så længe, og hun kommer tidligst til at se ham på fredag.

– Louie tager det faktisk rigtig godt, han reagerer ikke så meget på det. Jeg er SÅ bange for, at han glemmer mig. Vi har aldrig været uden hinanden så længe, men vi facetimer hver evig eneste dag, og så håber jeg, at det hjælper!

LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Paradise’-par: Vi mødtes efter Mexico

Det er dog ikke kun Louie, der savner sin mor. Daniel savner også sin forlovede, og det at skulle overtage rollen som mor har givet ham fornyet respekt for sin kommende kone.

– Han er på hårdt arbejde. Jeg tror, han er lidt træt af mig, jeg tjekker hele tiden, om han gør det hele rigtigt, men han er faktisk bare super sej! Dog er det familien, der kommer med mad, ellers så er der blevet købt lidt varmt mad til dem, fordi Daniel har aldrig lavet mad før, fortæller Maria med et grin og fortsætter:

– Og så skriver han tit, at han er meget forundret over, hvor meget der kan komme ud af sådan et lille menneske. Så jeg skylder lidt, når jeg kommer hjem igen. Altså han kan smøre brød og koge pasta – tror jeg, men det er også det! Jeg tror, han får lidt mere respekt for det, jeg normalt laver, og forstår, hvorfor jeg er lidt udkørt nogle dage.

LÆS OGSÅ: Paradisoer i krig efter hjemkomst: Der var et indædt had på hotellet

Læs mere om