Rasmus Seebach skal være far igen

Musikeren bliver far til to til sommer.

Af Lykke Buhl - 28. marts 2021 kl. 9:41

I dag fylder musikeren Rasmus Seebach 41 år, og i den anledning afslører han sin bedste fødselsdagsgave, som han dog må vente lidt på endnu.

– Jeg bliver simpelthen snotforkælet af min smukke kæreste med morgenbord og gaver! Den vildeste gave gemmer hun dog på lidt endnu. Og den er lige så meget til Holger, som får sig en lillebror til sommer, afslører Rasmus Seebach på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-par åbner op om forholdet

Rasmus Seebachs kæreste, den 13 år yngre Julie Teglhus, er nemlig gravid med endnu en lille dreng. Parret har været sammen i otte år, og har i forvejen sønnen Holger på 4 år sammen. Den lille familie bor sammen i en villa i Hellerup.

Herunder kan du se det søde opslag

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Rasmus Seebach (@rasmusseebach)

LÆS OGSÅ: LISTE: De har fundet kærligheden i ‘Vild med dans’

Børn og bryllup

Allerede tilbage i 2019 vidste Rasmus og kæresten Julie, at de gerne ville udvide familien, men de forsøgte at slå kold vand i blodet.

– Det har vi snakket om, og det bliver talt om jævnligt. Vi ser hinanden i øjnene og ved, at det kunne være ret fedt, fortalte musikeren dengang til HER&NU.

LÆS OGSÅ: TILLYKKE! ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen

Parret ventede dog på, at Holger var blevet lidt større, så de også rigtigt kunne nå at nyde hinanden som kærester. Og nu var tiden så inde til at gøre Holger til storebror.

Derudover venter Julie også på, at den folkekære sanger går på knæ for hende, efter de har dannet par siden 2013.

– Det har vist ikke været skudår, så jeg har ikke selv friet. Men det bliver nok min tur en dag, har Julie tidligere sagt med et suk og et glimt i øjet.

 

Læs mere om