Rasende Amanda: Danny er så respektløs

Amanda har på ingen måde rosende ord tilovers for Danny, som hun mener er utilregnelig.

Af Mikkeline Andersen - 6. marts 2014 kl. 15:56

Da Fie trådte ind på ‘Paradise Hotel’, startede Danny endnu en flirt op på hotellet. Men Fie fortalte Amanda om det, og dermed mistede Amanda alt for Danny, som hun udtrykker det.
– Han er så dygtig til at lyve. Manden siger til mig, at han aldrig ville såre mig, mens han sidder med tårer i øjnene og fortæller, hvor meget han har set et familiemedlem græde. Et nogenlunde civiliseret menneske med bare lidt følelser, samvittighed og respekt for sin familie ville aldrig inddrage noget så personligt i spillet, siger Amanda til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg havde ikke en jordisk chance for at vide, at han løj. Man kan jo selv se, hvad han siger til mig, og hvordan han er over for mig. Det er ikke, fordi jeg vil starte en mudderkastning, men det chokerer mig, at han har spillet på den måde. For mig ville det være respektløst over for min familie at bruge dem på den måde, så jeg synes, at han er gået langt over stregen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Danny: Se min nye kæreste
Løgnen fortsætter i Danmark
I de eksklusive omgivelser i Mexico gjorde Danny det hele tiden klart for Amanda, at han var ærlig overfor hende. I Danmark påstår han det samme, men Amanda tror ikke på ham.
– Han prøvede endda at fortsætte sine løgne herhjemme ved at sige, hvor “ærlig” han har været overfor mig hele vejen igennem, og at han virkelig har fået noget specielt for mig. Men fra jeg kom hjem, har jeg på ingen måde troet på noget af det, han har sagt – både i Mexico og herhjemme, slår Amanda fast.
Selvom Amanda ikke stoler på Danny, så kan de godt snakke sammen i dag, men hun lægger ikke skjul på, hvad hun synes om hans spillestil.
– Selvom det er et spil, så synes jeg stadig, at det er uhyggeligt, at man kan spille på den måde, han har gjort. Han har jo ingen samvittighed, ikke en gang respekt for sin familie, når han kan lyve og bruge noget så personligt for at overbevise mig om noget, der er løgn. Derfor har jeg ikke det bedste syn på ham i dag, siger hun.
LÆS OGSÅ: Amanda indrømmer alt om Danny-flirt: Sådan tog Henrik det
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.