Puk Rebecza ser tilbage på 'De unge mødre'

Deltagelsen i det populære program har givet gode erfaringer, men har også haft negative konsekvenser.

de unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 27. august 2014 kl. 14:10

Puk Rebecza, der er mor til Malik på otte år og Liam, der bliver fire år til september, udelukker, at hun kan vende tilbage til ‘De unge mødre’. Det er hun for gammel til, som hun udtrykker det. Alligevel mindes hun tiden positivt.
– Det var fint dengang, og jeg har også lært meget af det. Når man ser sig selv på tv, så lærer man noget nyt om sig selv og sine egne fejl. Man lærer om, hvordan man kunne handle anderledes, fortæller Puk Rebecza til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja: Har er mit bedste feriested
Har været sig selv
Puk Rebecza er glad for den måde, som hun har fremstået på tv, da hun var med i det populære program.
– Det bedste har helt sikkert været, at jeg har kunnet være mig selv på tv. Jeg har kunnet være den, som jeg er. Jeg har aldrig sagt eller gjort noget på tv, som jeg ikke kan stå inde for, siger hun.
Men deltagelsen i programmet har ikke været uden konsekvenser. Man mister nemlig sit privatliv, fortæller hun.
– Alle ved, hvem jeg er, hvad jeg laver, og hvad jeg står for. Man har ikke noget privatliv overhovedet, så det har nok været en af de værste ting. Jeg bliver stadig genkendt, og folk tager billeder i bussen, eller når jeg er ude at handle. Det kan godt være lidt træls.
LÆS OGSÅ: Sådan tabte ung mor 15 kilo
HG med speciale
Efter ferien starter Puk Rebecza på det sidste år af sin uddannelse.
– Jeg går på HG – life and style. Så det er en HG med speciale i stil, design og makeup, siger hun og fortsætter:
– Jeg ved ikke præcis, hvad jeg vil bagefter, men jeg tænker, at det nok skal komme på et tidspunkt.
Se med hver tirsdag kl. 20.00 på Kanal 4, når de nye afsnit af ‘De unge mødre’ toner frem på skærmen.
LÆS OGSÅ: WOW: Ny, ung mor fødte på 17 minutter
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.