Prins Nikolai har fået ny sambo: Far flytter ind

Prins Joachim og prinsesse Marie har fået stillet en lejlighed til rådighed sammen sted, hvor også prins Nikolai bor.

Af Jan Körner - 14. september 2019 kl. 11:55

Bedst som prins Nikolai troede, han skulle til at leve et voksenliv uden sine forældre, efter at han flyttede hjemmefra og ind i en lejlighed på Amalienborg, har han atter fået den ene af sine forældre meget tæt på.
HER&NU kan nemlig afsløre, at prins Joachim og prinsesse Marie har fået stillet en lejlighed til rådighed på Amalienborg, mens de bor i Paris, og deres eget hus nord for København er lejet ud til Caroline Fleming.
Og stedet, hvor de opholder sig, når de er hjemme i Danmark, ligger i det palæ, hvor også prins Nikolai har fået stillet en lejlighed til rådighed, mens han studerer på Copenhagen Business School.
LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe overrasker: Ferie med Martins far
På kongehusets hjemmeside bekræftes det da også, at Joachim og Marie nu har fået deres eget sted i Christian VIII’s Palæ, der også hedder Levetzaus Palæ, hvor prins Nikolai sidste år fik sin egen lejlighed i en af sidebygningerne.
Det betyder, at hans far nu kan holde et vågent øje med sin 20-årige søn, når han er hjemme fra sit pariserophold.
Det er dog ikke kun sin far, at prins Nikolai nu skal forholde sig til i sin nye hverdag. I palæet bor også prinsesse Benedikte, der har sin egen lejlighed.
Med sin far og fars moster i bygningen må Nikolai se i øjnene, at han ikke bare kan holde vilde abegilder, uden at hele familien finder ud af det.
LÆS OGSÅ: Caroline på plads i Joachims hus: Det er pragtfuldt

Fjerde omgang

For prins Joachim er det fjerde gang, han bor i Christian VIII’s Palæ. Det var her, at han og kronprins Frederik delte lejlighed i deres unge dage. De to brødre fik i en tidlig alder den øverste etage stillet til rådighed, og her holdt de en masse fester sammen og nød den ubekymrede ungdom.
Senere vendte Joachim tilbage til palæet, da han og Alexandra fik stillet sidebygningen, der ifølge HER&NUs oplysninger nu bebos af Nikolai, til deres rådighed, når de var i København, dengang de boede i Møgeltønder.
Og siden brugte Joachim lejligheden sammen med Marie, indtil de flyttede permanent til København og derfor ikke havde brug for lejligheden på Amalienborg.
LÆS OGSÅ: Søren Østergaard bøjer sig: Censur for Dronningen