Dronning Margrethe overrasker: Ferie med Martins far

Martin Jørgensens far, Jakob, er i fuld gang med at filme et nyt portrætprogram om Majestæten.

Af NIkolaj Vraa - 31. august 2019 kl. 15:55

Efter 14 dage på Chateau de Cayx er dronning Margrethe, 79, netop vendt hjem til Danmark og har taget ophold på Marselisborg Slot i Aarhus.
Ganske overraskende havde hun selskab på den franske ferie af instruktøren Jacob Jørgensen, 68, der er far til grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen. Årsagen var, at Jacob Jørgensen for tiden er ved at optage et nyt portrætprogram om Majestæten, der skal vises på tv i forbindelse med 80-års fødselsdagen næste år.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fotograf lå i skjul: Topløs Mary beluret

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre dronning Margrethe fortælle om Kongehusets specielle forhold til Livgarden.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming flytter hjem til Danmark og starter modelfirma
Dronningen og Jacob Jørgensen har kendt hinanden i mere end 25 år, og han har i lange perioder fulgt hende på tæt hold til de mange udsendelser, han har lavet om Kongehuset gennem tiden. Da hans søn Martin Jørgensen fra 2007 til 2015 var gift med grevinde Alexandra, sås de også privat i forbindelse med prins Felix og prins Nikolais mærkedage.

Jacob Jørgensen driver filmselskabet JJ Film. Her har han også tidligere haft sin søn, Martin Jørgensen, ansat. Til højre ses Martins bror, Mads. (Foto: Klaus Bo Christensen)


Martin Jørgensen og grevinde Alexandra lærte som bekendt hinanden at kende, da Jacob Jørgensen med sin søns hjælp lavede et portrætprogram med Alexandra på Schackenborg Slot.
Skilsmissen kom dog ikke i vejen for Jacob Jørgensen og dronning Margrethes samarbejde, og han bliver fortsat inviteret med til de steder, hvor dronning Margrethe kun giver meget få mennesker adgang.
Derfor kunne han og kameramanden Henrik Lundø også tilbringe tid med hende på Chateau de Cayx, som Dronningen ellers efterhånden har lukket helt ned for danske medier.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Prinsesse chokerer: Forelsket i biseksuel shaman