Populært tv-par genforenet

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev er nyt værtspar på ‘Go’ aften Live’.

Af Kenth G. Madsen - 4. april 2021 kl. 10:58

Der er god grund til at tage en herlig forårs-skål for Janni Pedersen og Lasse Sjørslev. Fra den 6. april genforenes de som makkerpar i ‘Go’aften Live’ på TV2. Det næste års tid skal de således supplere det faste værtspar Natasja Crone og Abdel Aziz-Mahmoud.

– Det er rart og trygt at være sammen igen. Vi har savnet hinanden, erkender parret overfor HER&NU.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche fritaget for COVID-19 pas

For tre år siden afsluttede de et populært og mangeårigt parløb på TV2 News.

– Og nu skal vi så være sammen igen, jubiii. Det er så fedt, men vi er også venner privat, så vi har jo set hinanden trods alt, forklarer 52-årige Janni i Tivoli, hvor optagelserne af aftenfladen fortsat finder sted i ‘Orangeriet’.

LÆS OGSÅ: Fem gode podcasts til påskeferien

Janni og Lasse skal supplere det faste værtspar Natasja Crone og Abdel Aziz-Mahmoud, og nogle gange Simi Jan og Christian Degn med flere (Foto: Les Kaner/TV 2)

– Som nyhedsvært har jeg de seneste år været vant til at være omgivet af tavse robotkameraer, og jeg må med det triste selskab in mente dog indrømme, at Janni giver lidt mere igen, bobler 47-årige Lasse ironisk. Heldigvis trækker Janni på smilebåndet.

– Det bliver fedt med lidt pingpong. Det kan rigtignok være meget ensomt at være studievært, men nu har vi heldigvis hinanden, fortsætter Janni, der satser på at lave interviews som par, hvor de rigtigt kan supplere hinanden.

LÆS OGSÅ: Efter operationen: Melvin Kakooza giver første status

– Vi glæder os til at komme igang, siger makkerparret, der nyder den nye udfordring og at være sammen igen (Foto: Michael Stub)

Men der er også andre mere private, gode grunde til at skåle.

– Jeg glæder mig til at få mit andet barnebarn til juni, og så får jeg snart en ny Beagle-hvalp, jubler Janni, mens Lasse i samme åndedrag bekendtgør, at han er vældig god til at finde anledninger til at skåle sådan generelt.

– Jeg har det dejligt og vil gerne skåle for livet. Min store søn Bertram på 19 flytter hjemmefra og min datter Liva, 15, skal på efterskole. Så der bliver god plads i lejligheden til min kone (Josephine Høegh red.) og mig, siger han med glasset højt hævet.

LÆS OGSÅ: Linse tager en tur med Cengiz’ bedste ven

Det nye makkerpar har premiere på dagen, hvor Danmark endelig genåbnes efter mange måneders nedlukning.

– Det bliver de første skridt, og det skal blive skønt at fortælle historier om det. Så vi er gået i gang med at brainstorme idéer. Vi har taget et års orlov for primært at koncentrere os om ”Go’ aften Live”, fortæller parret.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Vermund

LÆS OGSÅ: Åbner op om forholdet til Blachman