'Popstars'-sangerinde: Så stik mig da en tudekiks - Her & Nu

'Popstars'-sangerinde: Så stik mig da en tudekiks

Med en baby, som er i rivende udvikling, og en aktiv lille krudtugle i børnehavealderen er der fuld fart på hjemme hos Julie Berthelsen og Minik Dahl Høgh.

Af Ritzau - 25. juni 2016 kl. 11:55

De seneste 14 dages tid har den 37-årige sangerinde dog været alene hjemme med parrets to små børn, sønnen Casper Nanoq på fire og lille Sia på otte måneder, og det kan mærkes på energiniveauet, skriver hun på sin blog, i et indlæg med titlen “Så stik mig da en tudekiks”.
– Ingen tvivl om at det kører. Men uden pauser. Når de endelig sover om aftenen, kan jeg ikke engang afse tid til mig selv, fordi jeg er så træt. Jeg er ved at klaske sammen af træthed, skriver den grønlandskfødte-sangerinde åbenhjertigt i indlægget.
Julie Berthelsen afslører: Sådan slipper jeg af med babykiloene
Står for samtlige opgaver
Heldigvis skriver Berthelsen, at kæresten, 31-årige Minik Dahl Høgh, snart kommer hjem til familien igen, så rutinerne kan komme tilbage i sine vante rammer.
Men ind til da har hun stået for al madlavning, oprydning, leg, aktiviteter og putning med dertilhørende afbrudt nattesøvn.
Samtidig skal hun finde tid til at hente og bringe børnene til og fra institution og ikke mindst sit arbejde, og det har fået hende til at segne.
– Når det er overstået – altså hele dagen – så kan jeg ikke engang holde mig selv kørende eller oppe til et bad eller lidt tv.
– Jeg har ikke tudet endnu – ind til i dag. Så kunne jeg ikke mere. Jeg kan bare ikke mere. Ikke alene. Lige nu vil jeg bare gerne have den tudekiks og have lov til at være i det her helt trætte og opgivende univers. Jeg er færdig – helt færdig, lyder det fra hende.
Læs hele indlægget her.
Se ‘De unge mødre’-Julies flotte hårforvandling
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.