Pinlig Kasper efter sex på 'Paradise': Det gik meget hurtigt

Kasper og Anna Katrine går til den i aften under lagnerne – hyggen varer dog ikke længere end et par minutter.

Af Emilie Holm Egebro - 18. april 2016 kl. 22:45

Det lykkedes ikke Kasper at gå hele vejen med Nikita Klæstrup, da hun var inde på ‘Paradise Hotel’. I aften har han dog heldet med sig hos Anna Katrine, og parret hygger sig gevaldigt under lagnerne. Desværre varer akten ikke helt så længe, som Kasper kunne have håbet.
– Det var godt endelig at få lettet trykket, men det gik meget hurtigt. Jeg vil tro fem minutter er et godt bud, hvis det endda ikke er for højt sat. Det bunder simpelthen i, at man går så mange dage uden at få lettet trykket, og samtidig går man nede i varmen omgivet af letpåklædte flotte piger dag ud og dag ind, forklarer Kasper til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Så da det endelig sker for mig, så løber den altså afsted med mig lidt for hurtigt. Det er ikke til at sige, om vi kommer til at være sammen igen, men min taktik vil da så være at holde længere tid næste gang.
LÆS OGSÅ: Nyt sex-par på hotellet: Jeg havde regnet med mere
Ingen følelser indblandet

Anna Katrines reaktion efter den korte akt (Foto: TV3)

Anna Katrines ansigtsudtryk efter den korte akt (Foto: TV3)


Kasper og Anna Katrine har længe haft godt øje til hinanden på hotellet. I følge Kasper er der dog ikke mere end sex og hygge mellem parret.
– Anna Katrine og jeg har det fint sammen, og hun er en sød pige med god humor, men vi hygger os bare på hotellet, og der er på ingen måde nogen følelser indblandet mellem os, siger Kasper, som har det helt fint med at have sex foran hele Danmark:
– Jeg har jo haft noget tid til at vænne mig til tanken om at have sex på hotellet på skærmen foran mange mennesker, men herre gud, det er sådan en almindelig ting at have, så jeg er helt afklaret og har det fint med det, slutter han.
Se eller gense klippet, hvor Kasper og Anna Katrine har sex nedenfor:

LÆS OGSÅ: Patrick og Michelle: Sådan er deres forhold i dag
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser