Caroline Flemings lillesøster taler ud: Kompliceret forhold

I et stort interview med ALT for damerne bekræfter Louise, at hun og Caroline fortsat ikke er på talefod.

På grund af uenighed om driften af Valdemars Slot har søstrene Caroline Fleming, 48, og Louise Iuel Albinus, 45, ikke talt sammen i årevis.

Det medførte også, at Louise købte slottet, og at Carolines søn, Alexander, 20, der var tidligere ejer, solgte alt indboet på en auktion, hvor Louise forsøgte at købe arvestykkerne.

LÆS OGSÅ: Lene Beier advarer: Er ikke blevet anholdt

Artiklen fortsætter under videoen...

I et stort interview med ALT for damerne bekræfter Louise, at hun og Caroline fortsat ikke er på talefod, og at deres forhold i øvrigt har været ”lidt kompliceret”, siden de var børn.

– Vi er dybt forskellige. Og det har vi alle dage været. Vi ligner måske hinanden fysisk, men ellers er vi vidt forskellige mennesker, og det er nok derfor, vi også opfatter ting meget forskelligt, siger Louise, der bliver kaldt ”Duddi” af familie og venner.

Hun har tidligere fortalt, at de sagtens kan være i stue sammen. Og at der ikke er nogen kontant mellem dem, har hun forliget sig med.

Nu koncentrerer hun sig om at starte på en frisk med Valdemars Slot.

– Øhm... jeg vil sige, at jeg er mere hel nu. Jeg lader ikke det kapitel fylde i mit liv. Jeg har bearbejdet det og er kommet videre. Videre til vores nye, lyse kapitel. Til starten på noget rigtig, rigtig godt. Alle familier – alle mennesker – har deres, og det er ikke usædvanligt, at man ikke er enige. I vores tilfælde er historien så bare kommet på forsiden af blade og aviser.

LÆS OGSÅ: WHAT! Mads Mikkelsen i ny film med Beyoncé