Philine udsat for svindel: Jeg har kontaktet min advokat

Det er sket før, at kendte danskere på forskellig vis er blevet misbrugt i reklamer – og nu er det også sket for Philine Roepstorff.

Af Lotte Knudsen - 22. april 2022 kl. 6:56

Med photoshop er det blevet nemt at redigere billeder og lave fake, vildledende og ulovlig markedsføring, og desværre er det noget, som nogle virksomheder benytter sig af. Ifølge 29-årige Philine Roepstorffs er hendes private billeder i hvert fald blevet misbrugt af en virksomhed.

– Der er en virksomhed, der bruger min lejlighed til at markedsføre deres produkt, fortæller den 29-årige model i det nyeste afsnit af ‘Bendtner & Philine’, som sendes på Discovery+.

– De har taget mine billeder af mit hjem, og så har de photoshoppet deres produkt ind, så det ligner, at det er noget, som jeg har i mit hjem.

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører stor hemmelighed

Philine Roepstorff blev opmærksom på misbruget, da hun blev tagget af nogle fra firmaet i et opslag på sociale medier.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-deltager afslører: Jeg græd hver dag

Den 29-årige model har efterfølgende kontaktet sin advokat, som nu er på sagen. Det har dog fået virksomheden til at reagere.

– Lige nu så vil brandet rigtig gerne lukke en aftale udenom advokater, hvor de selvfølgelig så, i stedet for bare at indgå et forlig og betale skaden, så får de også rettighederne til billederne, fortæller Philine.

LÆS OGSÅ: Efter flere anfald: Nu søger paradiso hjælp

Influenceren foretrækker dog, at beholde sin advokat på sagen.