Peter Birch: En drøm er gået i opfyldelse

Ulven Peter har i mange år arbejdet inden for bar-branchen, og nu er hans store drøm endelig gået i opfyldelse.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. juli 2014 kl. 9:47

De fleste kender nok bedst Peter Birch fra Paradise Hotel og hans meget ombruste forhold til reality-kollegaen Amalie Szigethy.
Men realitystjernen kan også noget bag en bar. For i mange år, også før han blev kendt for Paradise Hotel, har Peter Birch arbejdet inde for bar-branchen.
I et interview til Realityportalen.dk fortæller Peter Birch, hvordan hans store drøm om egen bar med sin bror, dette års ‘Paradise Hotel-‘deltager Kasper Birch, endelig er lykkedes. Sammen driver de to Birch-brødre nemlig ‘Marvin’s Room Bar’, som de åbnede i slutningen af maj. Og ambitionerne er store.
–  Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har altid gerne ville lave bar med min bror, og det har været en drøm i mange år at begynde helt selv. Så det er fedt, at det endelig er lykkedes, siger Ulven Peter til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT BODY: Hvem har denne lækre strandkrop?
Fem ejere var for meget
Inden brødrene gik i gang med ‘Marvin’s Room Bar’ arbejdede Peter Birch på Saloon Bar i et år, men med fire andre ejere inde over, udover ham selv, blev det for meget.
– Vi har købt ‘Marvin’s Room Bar, og det er dejligt at have sit helt eget, nu er det kun os, der bestemmer. Men det er også hårdt, for vi arbejder nærmest hele tiden, men i sidste ende er det sjovt, siger realitystjernen, der før Saloon Bar arbejde på baren Cheap i næsten tre år.
– ‘Marvin’s Room Bar’ er min lille baby, og jeg synes, at det er et fedt lokale. Folk har også taget godt i mod det, og der er altid fuldt hus, siger Peter Birch.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Realitystjerner gæstede Marvin’s Room
En fin cocktailbar

Peter Birchs tidligere barer har været kendt for at være ‘billigbarer, hvor priserne på drinks, som navnet siger, er særdeles billige. Og det tiltrækker i stor stil mange unge mennesker uden den store mønt på lommen. Men det skal nu være slut

For selv om ‘Marvin’s Room Bar’ kun er en lille måned gammel, så er Peter Birch ikke i tvivl om, hvad de vil med baren, og hvem den primært skal tiltrække.

– Det skal være en fin cocktailbar, hvor folk kommer og nyder nogle lækre drinks, inden de skal videre i byen. Vi vil gene tiltrække folk med penge og gøre det lidt eksklusivt, slutter han af.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ulven og Ræven åbner cocktailbar
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.