Peter Birch om Amalies graviditet: Sådan fik jeg nyheden - Her & Nu

Peter Birch om Amalies graviditet: Sådan fik jeg nyheden

Reality-stjernen havde allerede sidste år fået nys om ekskærestens graviditet.

Af Emilie Holm Egebro - 12. januar 2016 kl. 12:51

Det er netop blevet afsløret, at den populære reality-babe Amalie Szigethy skal være mor. Nyheden kommer for mange som en overraskelse, dog ikke for ekskæresten Peter Birch.
– Det kommer ikke ligefrem som et chok for mig, da jeg tilbage i december hørte fra en bekendt, som også kender Amalie godt, at hun var gravid. Jeg fik også at vide, at Mikkel Skelskov er faren, så jeg skrev tillykke til ham, da jeg kender ham gennem Amalie. Herefter bekræftede han det ikke direkte, men han afvisete det bestemt heller ikke, afslører Peter overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg har dog ikke fået det bekræftet af Amalie, da vi ikke taler sammen. Men jeg vidste godt, at de så hinanden og har været i Los Angeles sammen. Jeg vidste dog ikke, at de officielt er kærester. Det havde jeg ikke lige hørt noget om. Men de passer da meget godt sammen.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy vil have en baby
Havde ikke set den komme
Selvom Peter havde hørt nys om den store nyhed, indrømmer han alligevel, at det kom som noget af en overraskelse, at 24-årige Amalie snart skal være mor.
– Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg synes om det. Jeg havde da ikke lige set komme, at hun allerede skulle være mor nu. Jeg havde faktisk troet, at hun var en karrierepige, og jeg tænker da lidt: Er hun parat til det?, siger Peter og tilføjer:
– Samtidig så tænker jeg også bare, at hvis hun selv føler, at hun er parat til det og kæresten er parat til det, så er det jo godt. Så ønsker jeg dem da stort tillykke, og håber, at de får det rigtig godt sammen.
Se billeder af Peter øverst.
LÆS OGSÅ: Amalies mor: Graviditeten kom som en kæmpe overraskelse
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy er gravid
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser