Peter Birch: Ulven er gået i hi

Peter Birch afslører: Ulven er gået i hi

Vi kender den tidligere paradiso som ‘Ulven’, men i følge ham selv, er der ikke meget ulv tilbage over ham.

Af Emilie Holm Egebro - 2. december 2015 kl. 19:25

Den kække Peter Birch, også kendt som ‘Ulven’, blev et velkendt ansigt, da han i 2010 tonede frem på skærmen i ‘Paradise Hotel’. Siden da er der sket meget for den 31-årige realitystjerne, der dog i dag mener, at der er kommet lidt mere ro på.
– Der er sket rigtig meget på de knap seks år, der er gået. Mit liv ændrede sig fra den ene dag til den anden, og jeg har fået nogle fantastiske oplevelser. Jeg synes, at der har været lidt nedture, men der har været flere opture, siger Peter til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Nu kan jeg også mærke, at det er begyndt at stilne lide mere af. Det er rart, og jeg lever et normalt liv med arbejde og den slags. Så det er fint. Jeg kan også godt mærke, at jeg ikke er 25 år mere.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Peter Birchs forvandling gennem de sidste fem år
‘Jeg er blevet kedelig’
Selvom det er flere år siden, at Peter fik tildelt navnet ‘Ulven’, er der stadig mange i dag, der kender ham under det navn. Han mener dog selv, at han er vokset fra ‘Ulven’.
– Ulven er gået i hi. Altså, jeg har jo stadig det der rygte med, at jeg scorer alle mulige piger, og at jeg er sammen med alt og alle, men det er satme lang tid siden, forklarer han og uddyber:
– Jeg er heller ikke lige så god til at score mere. Jeg ved ikke helt, hvad der er sket, men jeg tror, at jeg er blevet kedelig. Eller også er jeg bare blevet forelsket.
Peter danner par med 19årige Alma Amila Rasmussen.
Se klippet nedenfor, hvor Peter også fortæller om, hvad han bruge de 250.000 kroner fra ‘Paradise’ til: 

Peter bor i dag sammen med kæresten Alma Amilla Rasmussen, 19, i Lyngby.
LÆS OGSÅ: WEB-TV: Peter Birch taler ud om forholdet til Amalie
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.