Pernille Nygaard: Klar til universitetet

Reality-stjernen har en drøm om at starte på universitetet, når hun har fået sin studentereksamen.

Af Emilie Holm Egebro - 22. oktober 2015 kl. 19:05

Den populære reality-stjerne Pernille Nygaard er i fuld gang med en HF-uddannelse, som hun afslutter til sommer. Derefter satser hun på at læse videre. Det er dog ikke til dyrlæge, som hun ellers tidligere har været i praktik som.
–  Siden jeg var meget ung, har jeg ville være advokat eller jordemoder. Da jeg så var inde til min venindes søns fødsel og så sådan et forløb, så var det løb ligesom kørt, så derfor bliver det jura, afslører den 25-årige nordjyde til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg regner med at læse det i Aarhus eller København, men håber mest på København. Så har jeg også nemmere ved at lave tv ved siden af studiet, hvis det bliver aktuelt. Og Jylland kan jeg jo altid komme tilbage til. Jeg har jo stadig mit jyske pas.
LÆS OGSÅ: Bryllupsplaner: Pernille Nygaard skal giftes
Bange for fordommene
I næste uge skal Pernille i studiepraktik på jura på Aalborg Universitet. Det ser hun frem til, men hun er også nervøs for at blive dømt af fordomme.
– Jeg er spændt på, om folk tager godt imod mig, da man måske ikke lige umiddelbart tror, at jeg passer ind på et universitet. Hele mit liv har jeg til tider kommet med dumme bemærkninger, og jeg er ikke sikker på, at jeg kan lægge det fra mig, forklarer Pernille og uddyber:
– Nogle ting, som for eksempel mit ordforråd, er måske ikke lige min stærke side, og jeg ved jo, at universitetsfolk måske er rimelig dannede, så måske de tænker; what, hvad laver hun her!? Jeg aner heller ikke, hvilket slags tøj, man tager på.
Pernille håber dog på, at det bliver en spændende og lærerig uge, der kan bekræfte hende i jura-drømmen.
Se billeder af Pernille øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Pernille vil være dyrlæge
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.