Pernille efter 'Paradise'-exit: Jeg er pisse skuffet

Amandas følelser for Danny tog overhånd og sendte Pernille ud af ‘Paradise Hotel’.

Af Mikkeline Andersen - 27. februar 2014 kl. 22:41

Endnu en parceremoni fandt sted på ‘Paradise Hotel’ i torsdagens afsnit. Pernille måtte forlade hotellet, fordi Danny valgt Kimie fremfor hende.
En plan som veninden Amanda stod bag, og dermed fejlede den plan, som Michael og Pernille havde som mål.
– Mit og Dannys forhold var slet ikke godt, og derfor snakkede jeg meget med Amanda og Michael om, at Danny skulle ud. Men Amanda vælger så at gå bag min ryg, fordi hun er forelsket i Danny, fortæller en skuffet Pernille til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Kasper om Mr. Paradise: Det er lidt pinligt
“Det klammeste”
Amanda og Pernille var hurtigt blevet bedste veninder på hotellet, men det er langt fra noget, som Pernille kan forstå i dag.
– Jeg synes, at det er noget af det klammeste, at vi kaldte hinanden “bedste veninder” derinde, og så vælger hun, at hende, som hun stoler allermest på derinde, skal ud. Fordi hun er forelsket i en fyr, og fordi hun er bange for, at jeg bliver sur over, at de kysser, siger hun og fortsætter:
– Jeg har det fint med Amanda i dag. Vi snakker lidt sammen i ny og næ og tager på nogle jobs, men det vil aldrig blive det samme som inde på hotellet. Jeg tror altid, at jeg vil være lidt indebrændt over det, men det har jeg også fortalt hende. Så når vi er sammen, skal vi ikke snakke om det, for så kan jeg godt blive lidt muggen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Henrik: Pigerne taler kun om ligegyldige ting
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.