Perez Hilton giver efter: Boykotter Kardashians

Perez Hilton er helt enig i, at der er for meget fokus på familien Kardashian.

Af Jonas Sand - 12. august 2015 kl. 18:00

En amerikansk tv-vært har fået meget omtale i de seneste par dage, efter han ganske enkelt valgte at skride midt under en live-udsendelse med den begrundelse, at han var træt af at tale om familien Kardashian.
Og nu får tv-værten John Brown sin vilje – i hvert fald for en uge. Sladderkongen Perez Hilton er nemlig helt enig i, at der er for meget om ‘The Kardashians’, og derfor vil han helt boykotte dem i næste uge.
– Synes du, at der er for mange Kardashian-nyheder derude? Hvis du gør, så er du heldig, for PerezHilton.com har ikke tænkt sig at bringe én eneste nyhed om ‘Keeping Up with the Kardashians’-familien i en hel uge, står der på hjemmesiden.
LÆS OGSÅ: Tv-vært skrider: Jeg er træt af Kardashians
Afløseren klar
Fans af PerezHilton.com kommer dog ikke til at undvære nyheder i ugen fra den 17. august til og med den 21. august. Der er nemlig styr på, hvad der skal afløse realityfamilien.
– I stedet for historier om Kardashian-klanen vil vi i næste uge sætte fokus på daglige, inspirerende historier om fantastisk kvinder fra hele verden, står der.
Om det er et godt eller skidt træk vil tiden vise, men én reaktion har der allerede været på boykottet, som har fået hashtagget #NoKardashiansForAWeek. Nemlig fra selveste Kim Kardashian, afslører Perez Hilton på Twitter.


LÆS OGSÅ: Kim Kardashian afslører: Det skal vores søn hedde
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian om baby-navn: Det dummeste nogensinde
LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Sexede Kylie Jenner fylder 18 år
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.