Patrick: Sådan har jeg det med at smide Krudte ud af 'Paradise' - Her & Nu

Patrick: Sådan har jeg det med at smide Krudte ud af 'Paradise'

Selvom Patrick ofte kalder Krudte for sin bror, tøver han ikke med at sende vennen hjem i aften – nu forklarer han hvorfor.

Af Emilie Holm Egebro - 10. maj 2016 kl. 22:45

I aftenens afsnit skal Patrick, Mathias og Michelle beslutte, hvem af de tre andre deltagere, som skal forlade hotellet og tage én fra det modsatte køn med i faldet.
Patrick foreslår, som den første, at de sender Krudte hjem. Og det på trods af at de har spillet i samme gruppe og kalder hinanden for brødre. Det er dog ikke helt uden begrundelse, at Patrick går i front i forhold til at sende vennen hjem til Danmark.
– Krudte og jeg havde aftalt, at hvis vi nåede til finaleugen, ville det være alle mod alle, selvom vi var meget taknemmelige og glade for at være kommet så langt sammen. Krudte var dog i mine øjne den stærkeste spiller, og jeg havde også sagt til ham, at jeg hellere ville stå i en finale mod Mathias end ham, da jeg så mine chancer for at vinde større der, forklarer Patrick og fortsætter:
– Samtidig lovede jeg Olivia, at hvis hun gav mig den røde rose, så ville jeg ikke smide hende ud, og hvis vi havde valgt Caroline, ville hun uden tvivl have smidt mig ud. Derfor valgte jeg, som jeg gjorde. Jeg vidste dog godt, at Krudte ville tage Olivia med sig, da han havde sagt til mig, at hvis ikke han kunne stå med Michelle i en finale, var hans ønske, at jeg gjorde det.
Patrick scorede sig hermed både en partner og et skridt tættere på finalen.
Se med i næstsidste afsnit af ‘Paradise’ i morgen klokken 22.00 på TV3
LÆS OGSÅ: Frederik ude af ‘Paradise’: Jeg fortryder ikke, at jeg valgte Olivia
LÆS OGSÅ:‘Paradise’-Patrick efter brud med Michelle: Hårdt at se hende ked af det
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.