Patrick efter 'Paradise'-finalen: Jeg har det stramt over at tabe til Caroline - Her & Nu

Patrick efter 'Paradise'-finalen: Jeg har det stramt over at tabe til Caroline

Caroline og Mathias fik flest stemmer i finalen, og det ærgrer Patrick, som endte med at tabe på grund af sin partner.

Af Emilie Holm Egebro - 13. maj 2016 kl. 11:59

Da ‘Paradise’-juryen blev præsenteret, virkede det som om, at Patrick og Michelle havde vundet på forhånd. Sådan blev det dog ikke, da både Christina Maria og Krudte valgte at stemme på Mathias og Caroline til alles overraskelse. Og det ærgrer Patrick, at han ikke vandt ‘Paradise Hotel’ 2016.
– Jeg har det lidt stramt over at tabe til Caroline, eftersom jeg havde smidt hende ud tidligere, og at der ikke blev stemt på hun og Mathias for deres gøren på hotellet, men fordi Krudte og Christina Maria ikke ville have Michelle til at vinde, siger Patrick til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg synes, at det er synd for Michelle, at det bliver gjort til hendes skyld, at vi ikke vinder. Og hvis hun havde fået talt ud med Krudte, så havde tingene været anderledes. Jeg vil dog hellere tabe med Michelle end at vinde med enhver anden på det tidspunkt. Vi havde lovet ikke at skifte hinanden ud, hvis det blev muligt, og Michelle er den pige, jeg så mig selv stærkest med.
LÆS OGSÅ: Angrebsceremoni på ‘Paradise’: Juryen slagter Michelle
Knust over Krudte
Patrick var skuffet over, at Krudte og Christina Maria ikke stemte på ham og Michelle, når nu de alle havde stået i gruppe sammen hele vejen. Selvom det kostede ham at vinde programmet, bærer han dog ikke længere nag.
– Jeg var meget skuffet og knust over deres stemmer – specielt over Krudte, da vi er som brødre, men jeg tilgav ham stort set lige efter. Han havde jo trods alt en grund til det, da han havde stået med Michelle i næsten ti uger, siger Patrick og tilføjer:
– Christina Maria havde lovet mig dagen før, at hun aldrig ville svigte mig, men jeg vidste godt, at hendes jalousi over ikke at være i finalen ville gøre, hun ikke stemte på os. Rigtig ærgerligt.
LÆS OGSÅ: Seerne har talt: Her er vinderne af ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Michelle afslører: Sådan er mit og Krudtes forhold i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.