Paradise-vinder forærer halvdelen væk

Selvom Frederik i finalen afviste at dele ud af sin præmiesum, så er han nu blevet lidt mere rundhåndet – og hans gavmildhed starter med, at han giver sin bedste ven Michael 125.000.

Af Louise Vilsbøl - 24. maj 2012 kl. 23:02

De ti jurymedlemmer stod i finalen med hver deres guldbar til en værdi af 25.000 kroner. Her kunne Frederik vælge, om han ville forære den enkle guldbarre, eller tage den selv. Han valgte at tage dem alle selv, for der var nemlig kun én person, han ville dele sin gevinst med.
– Michael skal have 125.000 kroner, for vi aftalte at dele, før vi tog afsted. Han er min
bedste ven, og 125.000 kroner er ingen pris for et venskab for livet, fortæller Frederik til Realityportalen.dk og understreger altså, at han ikke har tænkt sig at løbe fra sit løfte til Michael.
Line skal også have lidt
Da Frederik skulle beslutte, om han ville give nogle af jurymedlemmerne guldbarren til en værdi af 25.000 kroner, stod han også ansigt til ansigt med sin Paradise flirt Line, som sidenhen er gået hen og blevet hans kæreste.
LÆS OGSÅ: Frederik vinder ’Paradise Reunion’
Med et glimt i øjet og en tør bemærkning om, at kærlighed ikke kan købes for penge, valgte han dog også at tage Lines guldbarre. Men han vil dog ikke helt udelukke, at hun skal have del i hans præmiesum alligevel.
– Jeg skal i hvert fald have en rejse med Line, fortæller han, da vi spørger ham om, han har nogle planer for, hvad pengene skal bruges til, og fortsætter.
– Og så skal jeg også rejse med Michael og Türker, for de er de bedste drenge, man kunne tænke sig.
Kys til Line og så champagnen
Den store fyr, som ved sin første deltagelse blev kendt som klovnen, der gik hele vejen til finalen og endte med at vinde, og som nu har markeret sig som den ultimative paradiso, vil altså bruge pengene på at forkæle sig selv og de folk, som han holder af.
Derfor var han da heller ikke i tvivl om, hvad det første han skulle gøre, da han blev

Line er stadig træt af, at hun ikke kom i finalen. Men hun var dog glad for, at kæresten løb med sejren. (Foto: Andreas Kaae)


udkåret som vinder var.
– Så skulle jeg bare kysse Line, fortæller han.
Og derefter står der nattefest og champagnebrandert på programmet for vinderen og de andre deltagere i ’Paradise Hotel Reunion’. Følg med her på Realityportalen.dk i morgen, hvor vi bringer interviews med mange flere af deltagerne i programmet.