‘Paradise’-venner afslører hemmelig plan: Den gik ikke

Venneparrets plan gik allerede i vasken den første dag.

Af Louise Vilsbøl - 22. september 2021 kl. 19:04

Allerede i første afsnit afslører ‘Paradise Hotel’-værten Olivia overfor de andre drenge, at David og Emil kender hinanden hjemmefra. De to har kendt hinanden, siden de var 10 år gamle, og de har både gået i skole sammen, spillet fodbold sammen og snakker stadig sammen den dag i dag.

Men faktisk var det slet ikke planen, at det skulle komme frem i programmet, at de kendte hinanden, afslører David.

LÆS OGSÅ: CHOK! Årets ‘Paradise’-vindere afsløret

– Planen var hundrede procent, at der var ingen i verden, der skulle vide det overhovedet. Emil han starter også med at sige, at han er fra Esbjerg, og jeg starter med at sige, jeg er fra Aarhus. Og så kommer Olivia ind og ødelægger det hele ved at sige, at vi to kender hinanden hjemmefra, så det var sådan det var, der vidste vi godt, at det var ikke så godt, afslører David.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortæller om fremtiden.

Meldte sig til efter en bytur

Det var da heller ikke ligefrem en overraskelse for venneparret, at de to mødtes i Mexico. De havde nemlig tilmeldt sig programmet sammen og fulgtes ad gennem hele castingen.

– Det var dagen efter sådan en grå bytur i november, så tilmeldte vi os sådan lidt for sjov og sendte noget virkelig useriøst ind. Men så ringede de dagen efter. Vi fløj derned sammen og var en uge på hotel sammen, før vi tjekkede ind, så jeg vidste bestemt godt, at David også var med i programmet, fortæller Emil, og David uddyber.

LÆS OGSÅ: WOW: Fire kærestepar i ny sæson ‘Paradise’

– Vi var til hver vores casting, og vi vidste ikke, at vi begge to ville komme med. Emil fik opkaldet først, og så tænkte jeg lidt okay, der er ikke rigtig nogen vennepar, der er tjekket ind sammen før, så jeg tænkte, det var nok bare det, og Emil var med, og jeg var glad på hans vegne. Men så ringede de til mig lige efter, og så var vi begge to i startcastet. Så det var fedt, fastslår han.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

En klar fordel

De to venner kan dog godt forstå, hvis de andre føler sig truet af deres venskab, og derfor havde de heller ikke tænkt sig at sige det til dem.

– Jeg tænkte helt sikkert, det ville være en stor fordel for os i og med, at hvis vi valgte at stille os i hver vores gruppe, så kunne vi spille på det, og altid have hinandens ryg ligegyldig hvad og ellers stå i samme gruppe, og så vidste man altid, at man ikke ville blive tredje hjul. Så jeg tænkte da, det ville være en stor fordel, fastslår David.

De andre tog det fint, men David og Emil er bevidste om, at det er farligt for de andre og forstår godt, hvis de føler sig truet.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer er flyttet: Skal skilles

Læs mere om