'Paradise'-Stina taler ud om mor-rollen

Den tidligere ‘Paradise’-deltager er lykkelig for at være blevet mor, men alting er ikke lige nemt.

Paradise Hotel, Nyskilt
Af Mikkeline Andersen - 23. januar 2015 kl. 16:20

Efter flere års kamp for at blive gravid blev den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Stina Bentsen Petersen den 13. januar mor til lille Stephania.

paradise hotel, nyskilt

Paradisoen elsker livet som mor (Foto: Privat)


– Det er det bedste i verden at blive mor. Den første tid er rigtig hård, fordi man lige skal finde en rutine og skal få en hverdag op at køre med en lille baby, siger Stina til Realityportalen.dk.
Stephania vejede 3148 gram og målte 48 centimeter, da hun blev født.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Stina med i nyt tv-program
En svær start
Fødslen gik rigtig godt, den tidligere paradiso havde sin mor og to veninder ved sin side, og allerede 16 timer efter fødslen tog Stina hjem med sin datter. Men det er ikke alt, som er gået lige efter bogen.
– Det er rigtig hårdt, når man har en baby med gulsot, navlebetændelse og ammeproblemer. Så det er en udfordring at være blevet mor, da der har været problemer fra start, fortæller hun.
Den nybagte mor er dog fast besluttet på, at amningen skal fungere. Derfor bruger Stina i øjeblikket ammebrikker, og indtil videre virker de. Den hårde start har dog også betydet, at Stina ikke har tænkt på andet end sin datter, så kiloene er raslet af hende, og hun er allerede nede på sin vægt fra før graviditeten.
paradise hotel, nyskilt

Stina har tabt de 16 kilo, som hun tog på under graviditeten (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Stina holder jul med hjemløse
Forholdet til Michael er godt
Faren til Stephania er Michael Mark Madsen, men allerede under graviditeten gik parret fra hinanden. Stemningen mellem de to var langt fra god, men efter Stephania er kommet til verden, har det ændret sig.
– Michael og jeg har et rigtig godt samarbejde. Det fungerer, og vi taler sammen dagligt, siger Stina.
Drømmen om at skabe en lille familie betyder stadig meget for Stina, men hende og Michael er ikke begyndt at danne par igen.
– Jeg tror aldrig, at jeg slipper drømmen om at blive far, mor og barn. Lige nu kan jeg ikke se mig selv sammen med andre end Stephanias far, for en familie med en stedfar eller stedmor er ikke drømmen, slutter den nybagte mor.
LÆS OGÅS: ‘Paradise’-Stina om graviditet: Jeg glæder mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.