'Paradise'-Sandy: Sådan tabte jeg mig

Hvis 2015 er året, hvor du skal endelig skal smide de sidste fire kilo, så læs, hvordan paradisoen Sandy Esko har båret sig ad.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. januar 2015 kl. 13:32

Det at tabe sig er et populært nytårsfortsæt år efter år og kan måske forklare, hvorfor fitnesscentre landet over synes mere fyldte i januar måned. Realitydarlingen Sandy Esko har tabt sig 7 kilo på 30 dage, og nu fortæller hun, hvordan det hele gik til. Så måske er der inspiration at hente, hvis vægttab står på listen over mål for det kommende år.
– Jeg har fået mange spørgsmål omkring mit vægttab, og folk vil gerne have lidt “råd”. Jeg aner intet fagligt om hverken træning eller vægttab, men jeg kender min krop ud og ind. Jeg vil gerne komme med nogle fifs, som jeg synes er brugbare, og som virker for mig. Men ærligt? Den slags er meget individuelt, skriver Sandy på sin blog.

Det hjælper iøvrigt at sende snaps med billeder af sine fremskridt, skriver Sandy med et glimt i øjet. (Foto: Sandyesko.dk)

Det hjælper iøvrigt at sende snaps med billeder af sine fremskridt, skriver Sandy med et glimt i øjet. (Foto: Sandyesko.dk)


LÆS OGSÅ: Irinas jobtilbud: 10.000 i timen for at være topløs
Sandys personlige vægttabstricks fra sandyesko.dk

Start langsomt: – For mig handler det om at starte langsomt ud, først skifte den usunde mad ud, når det ikke længere giver resultater, så begynder jeg at træne LIDT og øger det gradvist
Alt det med maden: – En god regel for mig er kun at spise mad med under 150 kcal pr. 100g, og som selvfølgelig har en masse protein. Den regel udelukker alt det gode mad, og så står man der med sin fisk og kylling. En madvægt er et must.
Hvis man ligesom Sandy spiser for nydelsens skyld, foreslår paradisoen, at man krydrer sin mad, så den smager af noget. Derudover mener hun også, at kvark er bedre end modespisen skyr. Og vigtigst af alt, skal man belønne sig selv med mad, man faktisk kan lide at spise.
LÆS OGSÅ: Årets babe: Havde ikke forventet at vinde
Myterne: – Vi kender alle myterne, de teorier, vi ikke rigtig ved, om de virker. Jeg prøver dem altid af. “Chili sætter gang i forbrændingen”, “Spis langsomt efter 20 minutter,  så kroppen tror, at man er mæt” Der er mange, nogle virker, andre gør ikke. Og uanset hvor langsomt jeg spiser, bliver jeg altså ikke mæt. Jeg er ikke dum nok til at narre mig selv.
Træningen: Jeg løber altid og når jeg stopper med at tabe mig, prøver jeg at forbrænde 50-100 kalorier mere. Det betyder også, at min træning bliver længere og længere. Jeg startede med at forbrænde små 250 kalorier på en træning. Nu har jeg øget til 300, og skal snart øge igen, fordi det hele går i stå.
Sandy tør dog ikke give råd om styrketræning, selvom hun får det gjort, så indrømmer hun, at hun egentligt bare prøver maskinerne af og så håber, at det virker. En anden indrømmelse, hun kommer med på bloggen, er, at hun faktisk overhovedet ikke ser sig selv som motiveret.
– Jeg bliver aldrig sådan en fit skinny pige med styr på shittet. Jeg bliver maximalt en mindre tyk version af mig selv, der kun tænker på pizza, slutter hun af i sit blogindlæg.
LÆS OGSÅ: OVERSIGT: Alle reality-børn og graviditeter i 2014
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.