Sandra: Min mor fik mig med i 'Paradise Hotel'

Sandra ville ikke være med i ‘Paradise Hotel’, men hendes mor fik hende på andre tanker.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. november 2014 kl. 8:54

I dag er hun en succesfuld blogger, men heldigvis er hun ikke for fin til at give læserne et tilbageblik på ‘Paradise Hotel’-tiden. Nu afslører vinderen af sæson 9 Sandra Rud, at det faktisk var hendes mor, der fik hende til at gå til casting på programmet.
Sandra blev kontaktet af casterne på Facebook, men tænkte selv “det skal jeg aldrig være med i – de fleste er jo en flok skanks”, men så kom mor på banen.
– Jeg fortalte så min mor omkring beskeden, og min mor var faktisk den, der fik mig til at sige ja til at komme til castings. Som jo så endte med, at jeg lidt senere var i Mexico i hele to måneder, skriver den tidligere paradiso.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe søger partner
Hun stolede på mig
Ifølge Sandra kender hendes mor sin datter godt. Og derfor var hun heller ikke bange for, at Sandra ville opføre sig dumt på tv.
– Hun sagde, at det er meget muligt, at størstedelen af dem der er med opfører sig skrækligt, og knalder med den ene og den anden – men… Sådan er jeg jo ikke! Så sådan ville jeg ikke kunne blive klippet sammen til at fremstå. Hun vidste jo godt, at jeg aldrig ville have sex på tv eller noget lignende.
Så mors blåstempling af programmet fik Sandra til at vende tilbage til casteren. Hun var, ligesom sin mor, heller ikke i tvivl om, at sex på hotellet var udelukket.
– Jeg ville aldrig nogensinde have sex på tv. Det eneste dumme jeg kunne gøre var at drikke mig fuld og måske sige nogen sjove ting – men hey, gør vi alle ikke det, når vi er fulde.
Sandra endte med at stå i finalen med Nicolas Butler, der løb med hele gevinsten, men alligevel gav Sandra et plaster på såret i form af et kørekort.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Christopher løb med Medinas pris
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.