'Paradise'-Pernille langer ud efter kendisser uden tøj på

Selvom Pernille Nygaard selv ankom til ‘Paradise Hotel’ iført intet andet end bodypaint, langer hun nu ud efter letpåklædte piger til Reality Awards.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 26. januar 2016 kl. 8:54

Pernille Nygaard, som blev kendt og skabte debat under ‘Paradise Hotel 8’, da hun ankom til hotellet på hesteryg uden en trævl på kroppen – kun iført bodypaint, langer efter gårsdagens Reality Awards ud efter letpåklædte piger på den røde løber.
– Er stadig i CHOK over de piger, som vil rende rundt uden tøj på kun for at få opmærksomhed, nu nævner jeg ingen navne, folk kan vel selv tænke. Og endnu mere hold kæft i chok over, hvordan en politiker (nævner stadig ikke navne) kan skabe og te sig så klamt for at få opmærksomhed, må være en ny strategi de køre i folketinget, skriver hun og påpeger, at LA ikke får hendes stemme på den måde, skriver Pernille Nygaard i en offentlig statusopdatering på Facebook med tydelig henvisning til Nikita Klæstrup.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører kendt musiker-kæreste
Pernille om bodypaint-debut: Der er en væsentlig forskel
Nu vil nogle måske mene, at Pernille Nygaards udbrud klinger en smule hult, når hun nu selv dukkede op uden tøj på i et tv-program, men de to ting kan ikke sammenlignes, skriver Pernille selv som svar på en følgers kommentar, som påpeger ironien i netop det.
–  Der er væsentlig forskel. De vælger at være billige, nogen havde underskrevet en kontrakt som 18-årige uden at vide, hvad man går ind til. Sådan er ungdommen desværre, de damer, jeg snakker om, er voksne kvinder, der dukker op et sted og viser nippels, røv og patter live, kun fordi pressen er der, lyder Pernilles svar.
Det har endnu ikke været muligt at få en uddybende kommentar fra Pernille Nygaard, men se hendes statusopdatering herunder.

Så er den Award slut, så fedt at se alle de dejlige reality piger/dreng, er dog stadig i CHOK over de piger som vil…
Opslået af Pernille Nygaard på 25. januar 2016

 
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.