'Paradise'-Pernille er blevet kunstner - Her & Nu

'Paradise'-Pernille er blevet kunstner

Pernille Nygaard er begyndt at male billeder, som hun sælger.

Af Louise Vilsbøl - 6. oktober 2018 kl. 14:55

Da Pernille Nygaard for første gang tonede frem på de danske tv-skærme, var hun kun iført bodypainting og kom ridende ind på en hest, hvilket uden tvivl er den mest spektakulære entre, der nogensinde har været på ‘Paradise Hotel’. Mindre spektakulær er Pernille dog ikke blevet siden.
Først blev hun kendt som en uintelligent pige med sprogblomster, der lignede Amalies, men med et tårnhøjt snit på gymnasiet og et igangværende jurastudie må man sige, at ‘Dumme-Pernille’ er begravet. Så blev hun til ‘Pizza-Pernille’, og senest tonede hun frem med nyheden om, at hun ville gå ind i politik og stille op til Folketingsvalget. Men nu har hun altså kastet sig i en helt anden retning.
– Jeg er blevet kunster jo, så jeg er begyndt at male en masse malerier og har ligesom fundet en slags Picasso i mig selv, så det er super nice, fortæller Pernille og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Derfor er forlovet Pernille Nygaard med i ‘Dagens Mand’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
– Jamen det var egentlig, fordi min moster maler meget, og jeg har altid set lidt op til hende, og så så jeg et maleri, hun havde lavet, og tænkte, at det der måtte også ligge i mine gener. Og så prøvede jeg, og så fandt jeg bare vildt meget ro i det samtidig, så jeg blev helt forelsket i at male, og nu maler jeg ligeså tit, jeg kan komme til det.
Pernille har da også allerede fået solgt nogle af sine malerier, og selvom det endnu ikke er de store summer, hun hiver hjem for kunstværkerne, så håber hun på, at det en dag vil kunne finansiere drømmebrylluppet. Hun sælger malerierne på nettet og indtil videre er prisen mellem 200 og 1100 kroner for et ægte Pernille Nygaard maleri.
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Arbejder stadig på pizzaria og vil i Folketinget

Det betyder dog ikke, at hverken ‘Politiker-Pernille’ eller ‘Pizza-Pernille’ er lagt på hylden, for Pernille kan sagtens have flere bolde i luften på én gang.
– Nej politik er SLET ikke lagt på hylden. Jeg åbner bare ikke munden, før jeg har noget fornuftigt at sige, det er der jo en del andre, der er blevet kendte på i tiden – Rasmus Paludan. Og det er nok ikke lige min stil, fortæller Pernille, som stadig stiler efter at stille op til folketingsvalget på et tidspunkt.
LÆS OGSÅ: Reality-hunk skifter spor: Vil være politimand
– Ja, det er også en af mine fremtidige mål, har en del mål at sigte efter, men mon ikke de alle lykkes.
Indtil videre foregår Pernilles karriere ved siden af jurastudiet dog på det lokale pizzaria i Frederikshavn, hvor hun lige er blevet forfremmet til overtjener, så hun ligger ikke på den lade side.
Se nogle af Pernilles malerier i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Husker du? Mopper og Linses første møde med nyfødte Alba