'Paradise'-Patrick: Sådan er årets startcast sammenlignet med sidste år - Her & Nu

'Paradise'-Patrick: Sådan er årets startcast sammenlignet med sidste år

Ifølge Patrick er der både ligheder og forskelle mellem hotellets startcast i år og sidste år.

Af Emilie Holm Egebro - 9. marts 2016 kl. 19:25

Sidste år var Patrick Brylov blandt de første deltagere, som tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’ sæson 11. Det samme er han i år. Og selvom det er blandt nogle helt nye meddeltagere, ser Patrick store ligheder blandt fyrene.
– Jeg synes, at der er mange personlighedsligheder med drengene i år og dem fra sidste år. Der er sådan lidt en Philip i Joaquin, og der er en Theis i Cain, så det er ret sjovt at se, siger Patrick til Realityportalen.dk og fortsætter med at beskrive årets startcast:
– Der vil jo altid være nogen, som man kan bedre sammen med en andre, men generelt er der nogle rigtig fede typer på hotellet i år. Og selvom der hurtigt bliver skabt grupper, så er folk rigtig gode til at hygge sig med hinanden allesammen.
LÆS OGSÅ: Mr. Paradise vurderer de nye ‘Paradise’-babes
Pigerne er vildere og flottere
Når det kommer til hotellets piger, mener Patrick i højere grad, at der er forskel fra sæson 11 til sæson 12. Og det er vist ingen hemmelighed, at han er glad for at få chancen igen i netop denne sæson.
– I forhold til pigerne så er der væsentligt mere gang i dem i år, end der var sidste år. I år er pigerne her lidt mere for at give den gas, hygge sig og ikke tænke så meget over tingene – det kan jeg godt lide, afslører Patrick og uddyber:
– Og når man ser på udseendet, så er de piger fra i år også meget mere min type end pigerne fra sidste år. Det er meget naturlige piger, som har ikke har for meget makeup på eller store silikonebryster.
Typemæssigt er Michelle Patricks favorit på hotellet, og han vil bestemt ikke udelukke, at han har sex på hotellet i år.
Se billeder af Patrick øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Christel vurderer de nye ‘Paradise’-fyre
LÆS OGSÅ: Patrick slår fast: Derfor skal I se ‘Paradise Hotel IGEN i år
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.