'Paradise'-Nathja afslører: Sådan er mit forhold til Stolle i dag

Der var kærlighed i luften mellem de to paradisoer i sæson 9 – nu løftes sløret for, hvordan de har det sammen i dag.

Paradise Hotel
Af Emilie Holm Egebro - 17. marts 2017 kl. 9:00

Det er efterhånden fire år siden, at kærligheden blomstrede på ‘Paradise Hotel’ mellem Nathja Pusle og Kristoffer ‘Stolle’ Schlemmer.
Der er dog sket en hel del for begge paradisoer siden deres deltagelse, men nu afslører Nathja, hvordan forholdet er til ‘Paradise’-flirten i dag.
– Stolle og mit forhold ændrede sig med det samme, da han røg ud og kom til Danmark, mens jeg stadig var på hotellet i Mexico. Jeg savnede det, vi havde, men eftersom jeg havde en flirt med Nichlas, stoppede det ligesom brat, forklarer Nathja på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Nathja indrømmer: Jeg var forelsket i Stolle
– Mens programmet kørte, blev vi mega uvenner, fordi jeg så hvordan han havde været bag min ryg. Vi blev dog vi enige om til finale-festen, at vi lagde det hele på hylden, og det takker jeg os begge for, at vi gjorde. Stolle og mit forhold er uændret siden da, og selvom vi ikke snakker sammen nu, så ville vi stadig  have en fest, hvis vi så hinanden. Han har en kæreste nu, og det virker til, de er rigtige glade for hinanden. Så jeg er rigtig glad på hans vegne.
LÆS OGSÅ: Nathja og Stolle snakker ikke sammen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nathja jubler: Jeg har fundet min sjæleven
LÆS OGSÅ: Gunnvør: Det er uværdigt at medvirke i ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.