'Paradise'-Nathali: Jeg er bange for kærligheden

Deltagelsen på ‘Paradise Hotel’ har fået den blonde Nathali til at tage afstand fra kærlighed.

Af Emilie Holm Egebro - 17. september 2015 kl. 10:25

Første gang, vi stiftede bekendtskab med Nathali Albek, var, da hun i ‘For lækker til love’ var på flere dates med realitystjernen Kay. Her fandt hun dog ikke kærligheden, men opgav ikke håbet.
Sidste år så vi igen Nathali på skærmen. Denne gang i ‘Paradise Hotel’ sæson 10. Og selvom hun er glad for oplevelsen, har det også haft betydning for hendes kærlighedsliv.
– Der er sket et eller andet med mig efter ‘Paradise Hotel’. Jeg er blevet meget bange for kærligheden og tager mig selv i at holde mig lidt på afstand, hvilket ikke ligner mig, forklarer Nathali til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg har altid taget tingene stille og roligt, og som de nu engang måtte komme, men efter at have rullet over skærmen, kunne jeg mærke, at alle var ude efter mig, fordi jeg var kendt. Og jeg er langt fra interesseret i at score en fyr på den måde.
LÆS OGSÅ: Flyv verden rundt med ‘Paradise’-Nathali
Håber på at finde Mr. Right
Selvom Nathali tager mere afstand fra kærligheden i forhold til tidligere, så har hun alligevel ikke mistet håbet på at finde ‘the one’.
– Jeg er der, hvor jeg gerne vil være i mit liv, så det vil da ikke være helt dårligt at have én at dele det med. Men jeg har dog ingen stres, siger Nathali og tilføjer:
– Og det skal bestemt heller ikke være med hvem som helst. Han skal selvfølgelig være min Mr. Right, før jeg slår mig ned med ham.
Se galleriet med Nathali øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’: Christian og Nathali knalder i poolen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.