HOT NEWS: 'Paradise'-Natascha er ramt af Amors pil

Den lesbiske paradiso er kommet sig over bruddet med Nadia og ser nu en ny pige.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 26. maj 2014 kl. 12:59

Da Natascha tjekkede ind på dette års ‘Paradise Hotel’, var hun kærester med Nadia. Men det forhold kulsejlede, og Nadia danner nu, som vi tidligere har skrevet, par med Malte.
Men Natascha er også kommet videre og har gennem et par måneder nu set en ny pige, fortæller hun til Realityportalen.dk.
– Jeg har set en rigtig sød pige i et par måneder nu. Hun synes, jeg var okay lækker, så hun skrev til mig tilbage i februar på Facebook, og så mødtes vi i byen, siger Natascha til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Lesbisk kærlighed: Forholdet holdt ikke
Ser ikke andre
Den lesbiske paradiso og hendes nye flirt vil dog ikke sætte en titel på endnu, men Natascha understreger dog, at de ikke ser andre.
– Vi er ikke kærester, men vi ser selvfølgelig heller ikke andre. Titlen venter vi nok et godt stykke tid med, da det som regel ødelægger så meget, siger Natascher, der dog ikke vil ud med navnet på den heldige pige.
– Hun er 24 år, og det jeg elsker ved hende, er, at hun har virkelig har styr på sit liv. Hun har en lækker lille krop, og så griner jeg simpelthen så meget, når jeg er sammen med hende, siger hun.
Natascha nævner også, at hendes nye flirt har det helt fint med, at hun har medvirket i ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradise-Kristoffer: Her er min kæreste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.