'Paradise'-Natascha er blevet forlovet: Derfor er Anna den eneste ene

Paradisoen faldt på knæ for sin kæreste, Anna, til optagelserne på ‘Spotlight’.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 3. september 2014 kl. 10:25

Det var en overrasket Anna, der blev friet til for rullende kameraer til optagelserne på ‘Spotlight’. Men helt uvidende var Anna ikke, afslører Natascha, der under dette års ‘Paradise Hotel’ dannede par med Nadia.

– Faktisk var hun ikke helt uvidende. Jeg havde købt den her ring til Anna, som hun havde vist mig, og som hun var helt forelsket i. Egentlig var det bare en gave. Men jeg havde gået i løbet af dagen og joket med, at jeg ville fri til hende, når nu hun alligevel skulle med mig til ‘Spotlight’, fortæller Natascha til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Men det troede Anna ikke på, og det forklarer også hendes meget blandede reaktion. Men selvfølgelig kom det som en kæmpe overraskelse for hende.

LÆS OGSÅ: Fredags-lir: Hvilken reality-stjerne har denne lækre kæreste?

Prinsessebryllup?

Hvornår, hvordan og hvorledes brylluppet skal finde sted, har parret ikke planlagt endnu. Men Natascha har en ide om, hvordan det skal være.

– Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at Anna er en rigtig pige-pige og dertil hører jo også et rigtigt prinsessebryllup, siger Natascha.

Én ting ved Natascha dog. Grunden til at Anna er den eneste ene for paradisoen.

– Anna giver mig modspil, og det har jeg manglet. Lige så smaskforelskede vi er i hinanden, lige så uenige kan vi også være, og det, mener jeg, er helt vildt vigtigt i et forhold, fortæller hun og tilføjer:

– Hun er en bestemt dame, og det tænder mig egentlig vanvittigt meget. Desuden krampe-griner jeg altid med hende, og jeg har ondt i kinderne af at smile seks ud af syv dage med hende.

Se hele klippet herunder:


LÆS OGSÅ: Mascha Vang om bloggen: Derfor ruller pengene ind
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.