'Paradise'-pigerne raser over Kays udtalelser

Kay har langet hårdt ud efter ‘Paradise Hotel’-pigerne, og det får nu pigerne til at svare igen.

Af Mikkeline Andersen - 21. marts 2013 kl. 13:20

I onsdags traf Kay en beslutning, der var alt andet end en genistreg, da han valgte  at smide sin partner, Michelle, ud af ‘Paradise Hotel’. Efterfølgende har den kække fyr langet ud efter det modsatte køn på hotellet, fordi de, ifølge Kay, ikke er attraktive. Den udmelding undrer Michelle.
– Jeg synes, at det er en plat udtalelse at komme med, når han lægger så meget an på mig. Altså, ‘Paradise’ er et spil – og ikke et dating-program, siger Michelle til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Udstemte Michelle: Jeg forstår det ikke
Tilbud om ‘For lækker til love’-date
Der er især én grund til, at Kays udtalelse undrer Michelle. Efter alle deltagerne er landet i Danmark, har Kay nemlig inviteret hende med på date i ‘For lækker til love’.

Foto: TV3

Kay kunne ikke lokke Michelle med på date (Foto: TV3)


– Han inviterede mig med i programmet ‘For lækker til love’ for at rode bod på mit exit på ‘Paradise’. Men jeg takkede nej, afslører Michelle overfor Realityportalen.
Shila: Det er slet ikke i orden
Også Shila, som man i gårsdagens afsnit gav den gas i dobbeltsengen med Kay, er langt fra imponeret over Kays udtalelse, og derfor forstår hun godt, at Michelle ikke har lyst til at tage på date med ‘For lækker til love’-fyren.
– Jeg synes slet ikke, at det er okay, at han skal sige sådan (red. at ‘Paradise’-pigerne er grimme). Den opførelse kan han gemme til ‘For lækker til love’. Jeg ved ikke, hvorfor nogle mennesker har brug for at svine andre til på den måde. Det er slet ikke i orden, og slet ikke fra, en man troede, var ens ven, lyder det fra en frustreret Shila.
LÆS OGSÅ: Se klippet: ‘Kakke’-mission på ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.