'Paradise'-Mette lever som alenemor

Den smukke Mette fra sæson 7 af ‘Paradise Hotel’ har i dag byttet by-livet ud med livet som alenemor.

Af Maiken Støvring - 30. oktober 2013 kl. 11:13

For få år siden stod den på fest og farver for den smukke 27-årige Mette Væver Andersen. Hun flyttede først til København, men endte med at flytte tilbage til Skive, hvor hun blev forelsket og gravid.
– Der var knald på efter ‘Paradise Hotel’. Jeg valgte at flytte til København lige efter programmet, hvor vi festede torsdag, fredag og lørdag. Jeg kunne slet ikke finde mig selv til sidst. Jeg levede kun for at feste og drikke mig fuld, og det var en fed tid med masser af fede oplevelser. Men da jeg valgte at stoppe mit vilde liv i København, flyttede jeg tilbage til mine rigtige venner og ikke mindst min helt fantastiske familie. Jeg blev kærester med en fra Skive, og gik stadig i byen men slet ikke på samme niveau. Det var ikke planlagt, jeg skulle blive gravid, men det skete, så vi valgte i fællesskab at beholde barnet, siger Mette til Realityportalen.dk.
Derfra stoppede festlivet for Mette, og fire måneder efter gik hun fra kæresten, og stod nupludselig foran et liv som alenemor.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nicolas: Jeg har fået ros for min deltagelse
Vennerne forsvandt

Mette sammen med sønnen Lionel (Foto: Privat)

Mette sammen med sønnen Lionel (Foto: Privat)


Tiden blev hård for den gravide pige. Vennerne forsvandt, og ingen troede på, at hun kunne klare opgaven som alenemor.
– Igennem min graviditet mistede jeg en masse “venner”, fordi jeg ikke kunne gå i byen. Lige så stille stoppede folk med at kontakte mig, og i stedet for at støtte mig, satte de en masse latterlige rygter igang. Jeg har lagt ører til rigtig meget, og fået at vide hundrede gange, at jeg blev verdens dårligste mor. Og det skulle alen være fordi, jeg havde medvirket i ‘Paradise Hotel’. De andre ‘Paradise’-deltagere tog total afstand til mig, da de hørte, at jeg var gravid. Sabine, Sheila Maria og Jacob er egentlig de eneste, der har kontaktet mig og støttet mig, fortæller hun og fortsætter:
– Men da de ni måneder var gået, og jeg fik min elskede Lionel i armene, ja, så har jeg aldrig været lykkeligere.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene: Jeg er et rodehoved
Et helt nyt liv
Hvor Mette før var i fokus hos sig selv, har hun nu helt andre prioriteter.
– Det er ikke længere mig, det handler om. Ikke mig mine penge skal bruges på, og ikke mine lyster, der kommer først. Imens alle mine venner griller, fester, holder filmaften og er ude at spise, sidder jeg hjemme alene sammen med Lionel. Mit liv er Lionels liv. Men jeg elsker mit nye liv. Jeg elsker at vågne op hver søndag kl 06.00 uden tømmermænd og stå op sammen med Lionel, bare se ham smile, til mig gør mit liv perfekt, siger Mette.
– Jeg kan da godt misunde folk der går i byen tit, men jeg har så meget andet nu. Jeg går da i byen engang imellem, måske hver tredje måned, men så får den også gas, jeg er jo ung og single, siger hun med et smil på læben.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Jeg er blevet voksen
Jeg er stolt og glad nu
Sådan så Mette ud, da hun deltog i 'Paradise Hotel' i 2011. (Foto: TV3)

Sådan så Mette ud, da hun deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2011. (Foto: TV3)


Livet som enlig mor er bestemt hårdt og udfordrende for den smukke paradiso, men støtten fra hendes familie gør alting nemmere. Og den smukke pige vil ikke ændre noget, hvis hun fik chancen.
– Jeg er stolt mig selv. Jeg har fået en dejlig, smilende, glad, udadvendt, kærlig og lækker søn, som jeg elsker mere end noget andet. Han er mit liv nu! ‘Paradise’ var fedt, og jeg har absolut ikke fortrudt min deltagelse, men nu jeg har endelig fundet mig selv, fortæller hun til slut.
LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Nadia er færdig med reality
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.