'Paradise'-Lenny afslører: Det skal pengene bruges på - Her & Nu

'Paradise'-Lenny afslører: Det skal pengene bruges på

Lenny løfter nu sløret for, hvad hans præmie skal bruges til.

Af Emilie Holm Egebro - 8. juni 2018 kl. 13:13

I aftes blev Lenny hele 500.000 kroner rigere efter at have festet, fået venner for livet – og selvfølgelig gennemskuet det taktiske spil på ‘Paradise Hotel’ i Mexico.
LÆS OGSÅ: Tine efter ‘Paradise’-finalen: Jeg er stadig bitter på Lenny
Selvom pengene blev vundet efter en festlig oplevelse, så betyder det ikke, at pengene skal bruges på samme måde. Lenny har nemlig gjort sig en hel del overvejelser omkring, hvad den halve million skal bruges til, og han ønsker bestemt ikke, at de bare skal brændes af:
LÆS OGSÅ: Lenny smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har ikke fortrudt én eneste gang
– Jeg skal ud at rejse med Nadja, og så vil jeg gerne åbne en webshop og muligvis en tatovørforretning med en ven. Så pengene kommer ikke til at blive brugt på lort. De skal investeres i noget, for hvis de bare står på min konto, så kender jeg alt for godt mig selv. Så jeg skal have investeret et par hundredetusind af dem. Nadja og jeg starter måske noget sammen, så hun får også en masse ud af dem. Og så skal jeg bare ind i den her sjove branche, hvor det er nemt tjene. Måske som noget tv-vært eller lignende, fortæller Lenny til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mathias og Jonas afslører hemmelig aftale med Lenny
Lenny har desuden tidligere fortalt, at han, inden sin rejse til Mexico, lovede sin mor, at hun ville få 100.000 kroner, hvis han vandt, og det er bestemt et løfte, han vil holde:
LÆS OGSÅ: Lenny skriver historie med ‘Paradise’-sejr
– Jeg kan love jer for, at min mor får 100.000 kroner. Det er de første penge, der bliver overført, og så tager jeg afsted på ferie med Nadja. Jeg holder ord overfor folk, jeg elsker. Fie skal også have nogle ting af mig, fordi der jo skete nogle ting, så det har jeg lovet hende. Fie får et kørekort og noget solarie. Og Philip skal også have en ferie.
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid
Se hele vinderinterviewet med Lenny nedenfor:

LÆS OGSÅ: Princess Natascha trodser Nadia Shila: Derfor vender jeg tilbage til ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle vinderne af ‘Paradise Hotel’