'Paradise'-Kian: Jeg tager gerne en sæson mere

Den tidligere Mr. Paradise-vinder er klar på endnu et ophold i Mexico, men desværre er der bare ét problem.

Af Emilie Holm Egebro - 13. juni 2017 kl. 16:58

Sidste år deltog Kian Damsgaard i ‘Paradise Hotel’, hvor han løb med den famøse titel som Mr. Paradise. Siden har han haft blod på tanden for at melde sig til endnu et reality-program, og han afslørede tidligere i år, at han havde sendt en ansøgning afsted til ‘Robinson Ekspeditionen’.
Desværre blev han ikke udvalgt til programmet, men ‘Robinson’ er bestemt ikke det eneste realityprogram, han godt kunne tænke sig at medvirke i.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinderne afslører: Det skal pengene bruges til
– Når jeg har set denne sæson af ‘Paradise’, har jeg tit tænkt: Jeg ville ønske, at det var mig igen. Jeg vil rigtig gerne melde mig til programmet en gang til – der er faktisk ikke noget, jeg hellere ville, fortæller Kian til Realityportalen.dk. Desværre er der dog lige ét problem:
– Nu har jeg jo en kæreste, så det er lidt irrelevant, da man skal være single for at deltage. Men havde situationen været anderledes, og jeg havde været single, så havde jeg meldt mig til igen.
Se hele interviewet med Kian nedenfor, hvor han også afslører, hvilket realityprogram han vil ansøge om at medvirke i til næste år: 

LÆS OGSÅ: Mr. Paradise ærer afdød far: Klar til nyt tv-program

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mr. Paradise er flyttet sammen med kæresten

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har fået ny kæreste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.